Povezane vesti
"Ja sam izabrao!" Pitali smo Nikolu Rokvića da li će se zamonašiti, dao nam je najiskreniji odgovor
Telegraf 06.05.2024
Dugo se o tome priča, a pevač nam je rekao... Pevač Nikola Rokvić krenuo je u humanu misiju, 22. aprila, kada se peške uputio ka ostrvu Egina u Grčkoj, gde će se pokloniti Svetom Nektariju Eginskom. U svojoj misiji Nikola ima poseban cilj, da prikupi… »
Nikoli Rokviću smo na Vaskrs uručili poseban poklon, nije krio oduševljenje: "Bićete svi u mojim molitvama"
Telegraf 06.05.2024
Pevača smo posetili na najradosniji hrišćanski praznik, kada je sa nama i našim čitaocima podelio brojne detalje sa ovog humanog putovanja. Pevač Nikola Rokvić krenuo je na put dug čak 1.060 kilometara peške, sa ciljem da prikupi novac za bolesnu decu… »
Vesti dana »

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Protesti u Nišu i Sremskoj Mitrovici: Demonstranti se okupili ispred sc "Pinki" i hale "Čair"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 7 satijoš 1 povezana