Povezane vesti
Uroš mi je dao pištolj i bombu! Drug ubice iz Mladenovca u tužilaštvu: "Pucao sam prasetu pravo u glavu"
Mondo 06.05.2024
Drugovi Uroša Blažića, kao i bivša devojka, svedočili su u tužilaštvu i istakli da su i ranije kod njega videli oružje. Drugovi Uroša Blažića, kao i bivša devojka, svedočili su u tužilaštvu i istakli da su i ranije kod njega videli oružje. Prošlo je… »
Moj sin nije problematičan! Majke ubice iz Mladenovca govorila o masakru i napadu na policajca
Mondo 06.05.2024
Majka Uroša Blažića svedočila je o masakru koji je počinio njen sin. Majka Uroša Blažića svedočila je o masakru koji je počinio njen sin. U masakru u Malom Orašju i Duboni 4. maja 2023. godine, Uroš Blažić je ubio devet i ranio 12 osoba, u Višem javnom… »
Blažićeva majka u tužilaštvu govorila o sinu: Rekla da nije problematičan, pa pričala kako je udario policajca
Telegraf 06.05.2024
Majka Uroša Blažića je svedočila u tužilaštvu, iako je imala pravo da svedočenje odbije jer su joj optuženi najbliži srodnici. Majka Uroša Blažića, osumnjičenog za masovno ubistvo u selima Dubona i Malo Orašje, Biljana Blažić, tokom istrage je u Višem… »
Vesti dana »
Veterani: Dijana Hrka se ne oseća dobro, obratiće se medijima u 16h
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih
Poslanici nastavili sednicu raspravom o listi kandidata za izbor članova Saveta REM
RTV pre 1 satjoš 16 povezanih
Moskva se odriče kontrole u NIS-u: Da li je ruski predlog put ka rešenju naftne krize?
NIN pre 1 satjoš 16 povezanih
Ujutru magla i mraz, a tokom dana sunce. Evo kakvo nas vreme očekuje danas i narednih dana
Glas juga pre 1 satjoš 17 povezanih