Povezane vesti
Severina ponovo na sudu: Ja sam glavni kriminalac u državi
N1 Info 06.05.2024
Pevačica Severina Vučković pojavila se danas u Opštinskom kaznenom sudu u Zagrebu zbog nastavka suđenja s Gordanom Buljan Flander, bivšom direktorkom Poliklinike za zaštitu dece i mladih tog grada, te Ljiljanom Klinger, direktorkom sinovljeve škole… »
Severina Vučković se oglasila nakon ročišta: "I sutra mi sude zbog ljubavi lude" FOTO
B92 06.05.2024
Severina je danas bila na ročištu na Opštinskom kaznenom sudu u Zagrebu. Došla je sa svojom advokaticom, a razlog suđenja su dva krivična dela "nametljivog ponašanja" prema direktorki Osnovne škole Ljiljani Klinger i bivšoj direktorki Poliklinike za… »
(FOTO) Severina ponovo na sudu: Tužilaštvo traži uslovnu kaznu od 10 meseci za pevačicu
Nova 06.05.2024
Pevačica Severina Vučković pojavila se danas u crnom od glave do pete, ali dobro raspoložena, u Opštinskom kaznenom sudu u Zagrebu zbog nastavka suđenja s Gordanom Buljan Flander, bivšom direktorkom Poliklinike za zaštitu dece i mladih tog grada, te… »
Vesti dana »
Politički gordijev čvor na Kosovu i Metohiji: Analitičari o trećim izborima za godinu i po dana (video)
Euronews pre 57 minutajoš 57 povezanih
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 27 minutajoš 40 povezanih
UŽIVO KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Novi talas napada: Iran ispalio 24 rakete na Izrael, IDF najavljuje nastavak borbi
Euronews pre 1 satjoš 28 povezanih
Zemljotres magnitude 7,8 pogodio južne Filipine, više od 30 mrtvih, 100 povređenih, desetine nestalih (VIDEO)
N1 Info pre 2 minutajoš 48 povezanih
Pucaće gromovi! Temperatura će biti u drastčnom padu: Srbiji prete i oluje, evo kada se sve menja
Telegraf pre 2 satajoš 26 povezanih