Повезане вести

Огласила се Марија Шерифовић: Послала снажну поруку Теиа Дори ФОТО

Огласила се Марија Шерифовић: Послала снажну поруку Теиа Дори ФОТО

Б92 07.05.2024
Вечерас се одржава прво полуфинале Евровизије, а наша представница Теиа Дора насупиће под редним бројем два. Тим поводом огласила се и Марија Шерифовић. За сада, једина српска победница на Евровизији, Марија Шерифовић, послала је… »
Овогодишњу Евровизију прати страх од нереда због сукоба Израела и Палестине: Израелска представница на Евровизији не сме да…

Овогодишњу Евровизију прати страх од нереда због сукоба Израела и Палестине: Израелска представница на Евровизији не сме да…

Нова 07.05.2024
Актуелни рат Блиском истоку и израелско-палестински сукоби у Појасу Газе одражили су се и на највећи музички догађај, Евровизију, те се у току евровизијске недеље, када ће европска публика пратити полуфиналне вечери и велико… »
Евровизија 2024: Ко пролази у финале? (АНКЕТА)

Евровизија 2024: Ко пролази у финале? (АНКЕТА)

Данас 07.05.2024
Евровизија куца на врата и вечерас пратимо прво полуфинале и навијамо за Теја Дору, која ће наступити под редним бројем 2. Као и увек када је Евровизија у питању, праве се разна предвиђања и квоте ко је фаворит и ко ће проћи… »
Теиа Дора за Нова.рс уживо из Малмеа пред Евровизију: „Волела бих да ме људи упамте по поруци мира коју шаљем кроз песму“…

Теиа Дора за Нова.рс уживо из Малмеа пред Евровизију: „Волела бих да ме људи упамте по поруци мира коју шаљем кроз песму“…

Нова 07.05.2024
Теиа Дора, овогодишња представница Србије на песми Евровизије у Малмеу, Шведској, дала је ексклузивни интервју за Нова.рс из арене, уочи свог наступа на првој полуфиналној вечери Евровизије. „Најзадовољнија сам до сада… »
"Нешто ми се баш пробудило у глави": Теиа Дора се огласила из Малмеа пред наступ на Евровизији!

"Нешто ми се баш пробудило у глави": Теиа Дора се огласила из Малмеа пред наступ на Евровизији!

Мондо 07.05.2024
Теиа Дора, овогодишња представница Србије на песми Евровизије у Малмеу, Шведској, огласила се уочи свог наступа на првој полуфиналној вечери Евровизије. Теиа Дора, овогодишња представница Србије на песми Евровизије у Малмеу… »
Вечерас прво полуфинале Евровизије: Списак свих такмичара, ево која наступа Србија

Вечерас прво полуфинале Евровизије: Списак свих такмичара, ево која наступа Србија

Вечерње новости 07.05.2024
НАЈВЕЋЕ музичко такмичење "Евровизија" одржаће се ове године у Малмеу, а на 68. Евровизији Србију ће представљати Теја Дора са песмом "Рамонда". Фото: Тањуг/АП Сви љубитељи престижног такмичења Евросонг спремили су телефоне… »
Вечерас прво полуфинале Песме Евровизије – Теја Дора пева за Србију

Вечерас прво полуфинале Песме Евровизије – Теја Дора пева за Србију

РТС 07.05.2024
У Малмеу вечерас почиње Песма Евровизије. У првој полуфиналној вечери надметаће се такмичари из 15 земаља. Међу њима је и представница Србије Теја Дора која ће извести песму "Рамонда". Директан пренос пратите на РТС 1 од 21… »
Евровизија 2024: Лорин наступа у финалу

Евровизија 2024: Лорин наступа у финалу

Данас 07.05.2024
Евровизија почиње вечерас, а Лорин, прошлогодишња победница, нашла се на листи оних који ће наступити ван такмичарског дела. Лорин је прошле године други пут победила као представница Шведске, а сада ће се вратити као гошћа… »
Евровизија 2024: Ово је програм за прво полуфинале

Евровизија 2024: Ово је програм за прво полуфинале

Данас 07.05.2024
Евровизија 2024 почиње вечерас, када ћемо чути 15 песама, од којих ће 10 проћи у финале које се одиграва у суботу. Овогодишња, 68. по реду Евровизија, почиње вечерас у 21х из Малме Арене у Шведској, а директан пренос биће на… »
"Неке ствари ми се нису свиделе, на крају су услишили наше жалбе" Теиа Дора открила са чиме се суочила пред почетак Евровизије…

"Неке ствари ми се нису свиделе, на крају су услишили наше жалбе" Теиа Дора открила са чиме се суочила пред почетак Евровизије…

Блиц 07.05.2024
У првој полуфиналној вечери на Евровизији 2024, представиће се наша представница Теиа Дора са песмом "Рамонда" под редним бројем 2. Теиа Дора је пре само полуфинале открила каква атмосфера влада у Малмеу. - Презадовољна сам… »
Пред Теиа Дорин наступ на Евровизији 2024 огласила се Бресквица: Измакла јој победа на Беовизији, а њена порука је јасна

Пред Теиа Дорин наступ на Евровизији 2024 огласила се Бресквица: Измакла јој победа на Беовизији, а њена порука је јасна

Блиц 07.05.2024
Вечерас у првом полуфиналу Евровизије 2024 наступа Теиа Дора са песмом "Рамонда", а Анђела Игњатовић Бресквица јој је пружила подршку. Наиме, Брсквица се огласила пред прво полуфинално вече Евровизије 2024, и пожелела срећу… »
Ко је представник Хрватске на Евровизији 2024 који важи за фаворита: Певање му није једино занимање, има успешну девојку, а…

Ко је представник Хрватске на Евровизији 2024 који важи за фаворита: Певање му није једино занимање, има успешну девојку, а…

Блиц 07.05.2024
Евровизија 2024 почиње вечерас у Малмеу у Шведској, а у првом полуфиналу ће се представити наша представница Теиа Дора под редним бројем 2. За једног од највећег фаворита на Евровизији 2024 важи представник из Хрватске, Баби… »
Евровизија 2024: Ево када се емитује и где, ко учествује у првом полуфиналу и под којим редним бројем наступа Теиа Дора

Евровизија 2024: Ево када се емитује и где, ко учествује у првом полуфиналу и под којим редним бројем наступа Теиа Дора

Блиц 07.05.2024
Вечерас се одржава прво полуфинале Евровизије 2024 у Малмеу у Шведској, где ће се српска представница Теиа Дора са песмом "Рамонда", представити под редним бројем 2. Прво полуфинале одржава се вечерас, други део такмичења у… »
Вечерас прво полуфинале Евровизије: Наступају и Теја Дора и Бејби Лазања

Вечерас прво полуфинале Евровизије: Наступају и Теја Дора и Бејби Лазања

Радио 021 07.05.2024
Прво полуфинале Евровизије одржаће се вечерас у Малмеу, а за пролазак у финале бори се 15 земаља укључујући Србију. Српска представница Теја Дора наступиће друга, док представник Хрватске Бејби Лазања који је према… »
Вечерас на Евровизији наступају Србија, Хрватска и Словенија: Све што треба да знате о првој полуфиналној вечери у Малмеу

Вечерас на Евровизији наступају Србија, Хрватска и Словенија: Све што треба да знате о првој полуфиналној вечери у Малмеу

Нова 07.05.2024
У шведском граду Малмеу почиње Песма Евровизије. За титулу најбоље песме Европе такмиче се представници из 37 земаља. Међу њима је и Србија коју у првом полуфиналу представља Теја Дора са песмом "Рамонда". Прво полуфинале… »
"Нико ме није обавестио, не могу да верујем" Теиа Дора се пред Евровизију огласила због потеза здравка чолића - српска…

"Нико ме није обавестио, не могу да верујем" Теиа Дора се пред Евровизију огласила због потеза здравка чолића - српска…

Блиц 06.05.2024
Највећа музичка звезда на Балкану Здравко Чолић (72) огласио се данас на Инстаграму поводом учешћа Теиа Доре на "Евровизији". Здравко је у току дана позвао све да гласају за српску представницу, а овакве апеле, иначе, избегава да… »
Ексклузивно за "Блиц": Теиа Дора ноћ пред полуфинале Евровизије: "Признајем, плашила сам се кад сам дошла", ево да ли је…

Ексклузивно за "Блиц": Теиа Дора ноћ пред полуфинале Евровизије: "Признајем, плашила сам се кад сам дошла", ево да ли је…

Блиц 06.05.2024
Певачица Теодора Павловска, позната по надимку Теиа Дора, представља Србију на овогодишњој "Евровизији" у Малмеу. Теиа Дора је ексклузивно за "Блиц" открила утиске са данашње пробе, која је одржана само дан пред прво… »

Вести дана »