Povezane vesti
Oglasila se Marija Šerifović: Poslala snažnu poruku Teya Dori FOTO
B92 07.05.2024
Večeras se održava prvo polufinale Evrovizije, a naša predstavnica Teya Dora nasupiće pod rednim brojem dva. Tim povodom oglasila se i Marija Šerifović. Za sada, jedina srpska pobednica na Evroviziji, Marija Šerifović, poslala je poruku podrške… »
Ovogodišnju Evroviziju prati strah od nereda zbog sukoba Izraela i Palestine: Izraelska predstavnica na Evroviziji ne sme da…
Nova 07.05.2024
Aktuelni rat Bliskom istoku i izraelsko-palestinski sukobi u Pojasu Gaze odražili su se i na najveći muzički događaj, Evroviziju, te se u toku evrovizijske nedelje, kada će evropska publika pratiti polufinalne večeri i veliko finale 11. maja… »
Evrovizija 2024: Ko prolazi u finale? (ANKETA)
Danas 07.05.2024
Evrovizija kuca na vrata i večeras pratimo prvo polufinale i navijamo za Teja Doru, koja će nastupiti pod rednim brojem 2. Kao i uvek kada je Evrovizija u pitanju, prave se razna predviđanja i kvote ko je favorit i ko će proći dalje u finale. Da… »
Teya Dora za Nova.rs uživo iz Malmea pred Evroviziju: „Volela bih da me ljudi upamte po poruci mira koju šaljem kroz…
Nova 07.05.2024
Teya Dora, ovogodišnja predstavnica Srbije na pesmi Evrovizije u Malmeu, Švedskoj, dala je ekskluzivni intervju za Nova.rs iz arene, uoči svog nastupa na prvoj polufinalnoj večeri Evrovizije. „Najzadovoljnija sam do sada. Usvojili su nam neke želje… »
Marija Šerifović - Najmlađa pobednica Evrovizije!
Svet plus 07.05.2024
Večeras se u Malmeu održava prvo polufinalno veče Evrovizije 2024 u kome će naša predstavnica Teya Dora, nastupiti pod rednim brojem 2. Jedno od najprestižnijih evropskih takmičenja, uvek je privlačilo pažnju umetnika. Jugoslavija, Srbija i Crna… »
"Nešto mi se baš probudilo u glavi": Teya Dora se oglasila iz Malmea pred nastup na Evroviziji!
Mondo 07.05.2024
Teya Dora, ovogodišnja predstavnica Srbije na pesmi Evrovizije u Malmeu, Švedskoj, oglasila se uoči svog nastupa na prvoj polufinalnoj večeri Evrovizije. Teya Dora, ovogodišnja predstavnica Srbije na pesmi Evrovizije u Malmeu, Švedskoj, oglasila se… »
Večeras prvo polufinale Evrovizije: Spisak svih takmičara, evo koja nastupa Srbija
Večernje novosti 07.05.2024
NAJVEĆE muzičko takmičenje "Evrovizija" održaće se ove godine u Malmeu, a na 68. Evroviziji Srbiju će predstavljati Teja Dora sa pesmom "Ramonda". Foto: Tanjug/AP Svi ljubitelji prestižnog takmičenja Evrosong spremili su telefone za glasanje i… »
Večeras prvo polufinale Pesme Evrovizije – Teja Dora peva za Srbiju
RTS 07.05.2024
U Malmeu večeras počinje Pesma Evrovizije. U prvoj polufinalnoj večeri nadmetaće se takmičari iz 15 zemalja. Među njima je i predstavnica Srbije Teja Dora koja će izvesti pesmu "Ramonda". Direktan prenos pratite na RTS 1 od 21 čas, RTS Svet, RTS… »
Evrovizija 2024: Lorin nastupa u finalu
Danas 07.05.2024
Evrovizija počinje večeras, a Lorin, prošlogodišnja pobednica, našla se na listi onih koji će nastupiti van takmičarskog dela. Lorin je prošle godine drugi put pobedila kao predstavnica Švedske, a sada će se vratiti kao gošća. Ona je svojim… »
Evrovizija 2024: Ovo je program za prvo polufinale
Danas 07.05.2024
Evrovizija 2024 počinje večeras, kada ćemo čuti 15 pesama, od kojih će 10 proći u finale koje se odigrava u subotu. Ovogodišnja, 68. po redu Evrovizija, počinje večeras u 21h iz Malme Arene u Švedskoj, a direktan prenos biće na RTS 1, RTS Svet… »
"Neke stvari mi se nisu svidele, na kraju su uslišili naše žalbe" Teya Dora otkrila sa čime se suočila pred početak…
Blic 07.05.2024
U prvoj polufinalnoj večeri na Evroviziji 2024, predstaviće se naša predstavnica Teya Dora sa pesmom "Ramonda" pod rednim brojem 2. Teya Dora je pre samo polufinale otkrila kakva atmosfera vlada u Malmeu. - Prezadovoljna sam. Neke stvari mi se nisu… »
Pred Teya Dorin nastup na Evroviziji 2024 oglasila se Breskvica: Izmakla joj pobeda na Beoviziji, a njena poruka je jasna
Blic 07.05.2024
Večeras u prvom polufinalu Evrovizije 2024 nastupa Teya Dora sa pesmom "Ramonda", a Anđela Ignjatović Breskvica joj je pružila podršku. Naime, Brskvica se oglasila pred prvo polufinalno veče Evrovizije 2024, i poželela sreću srpskoj predstavnici… »
Ko je predstavnik Hrvatske na Evroviziji 2024 koji važi za favorita: Pevanje mu nije jedino zanimanje, ima uspešnu devojku, a…
Blic 07.05.2024
Evrovizija 2024 počinje večeras u Malmeu u Švedskoj, a u prvom polufinalu će se predstaviti naša predstavnica Teya Dora pod rednim brojem 2. Za jednog od najvećeg favorita na Evroviziji 2024 važi predstavnik iz Hrvatske, Baby Lasagna sa pesmom "Rim… »
Evrovizija 2024: Evo kada se emituje i gde, ko učestvuje u prvom polufinalu i pod kojim rednim brojem nastupa Teya Dora
Blic 07.05.2024
Večeras se održava prvo polufinale Evrovizije 2024 u Malmeu u Švedskoj, gde će se srpska predstavnica Teya Dora sa pesmom "Ramonda", predstaviti pod rednim brojem 2. Prvo polufinale održava se večeras, drugi deo takmičenja u četvrtak, dok je… »
Večeras je prvo polufinale Evrovizije: Ovo je spisak svih takmičara, a evo pod kojim brojem natupa Srbija
Mondo 07.05.2024
Najveće muzičko takmičenje "Eurovizija" održaće se ove godine u Malmeu, a na 68. Evroviziji Srbiju će predstavljati Teya Dora sa pesmom "Ramonda". Najveće muzičko takmičenje "Eurovizija" održaće se ove godine u Malmeu, a na 68. Evroviziji… »
Večeras prvo polufinale Evrovizije: Nastupaju i Teja Dora i Bejbi Lazanja
Radio 021 07.05.2024
Prvo polufinale Evrovizije održaće se večeras u Malmeu, a za prolazak u finale bori se 15 zemalja uključujući Srbiju. Srpska predstavnica Teja Dora nastupiće druga, dok predstavnik Hrvatske Bejbi Lazanja koji je prema kladionicama najveći favorit… »
Večeras na Evroviziji nastupaju Srbija, Hrvatska i Slovenija: Sve što treba da znate o prvoj polufinalnoj večeri u Malmeu
Nova 07.05.2024
U švedskom gradu Malmeu počinje Pesma Evrovizije. Za titulu najbolje pesme Evrope takmiče se predstavnici iz 37 zemalja. Među njima je i Srbija koju u prvom polufinalu predstavlja Teja Dora sa pesmom "Ramonda". Prvo polufinale održava se večeras… »
Evrovizija 2024: Zdravko Čolić prvi pružio podršku Teya Dori! (FOTO)
Svet plus 07.05.2024
Večeras, 7. maja od 21h u Malemu se održava prvo polufinalno veče Evrovozije 2024, a naša predstavnica Teya Dora, nastupiće pod rednim brojem 2 sa pesmom "Ramonda". S obzirom da iz naše zemlje glasanje nije dozvoljeno za našeg predstavnika, za Teya… »
"Niko me nije obavestio, ne mogu da verujem" Teya Dora se pred Evroviziju oglasila zbog poteza zdravka čolića - srpska…
Blic 06.05.2024
Najveća muzička zvezda na Balkanu Zdravko Čolić (72) oglasio se danas na Instagramu povodom učešća Teya Dore na "Evroviziji". Zdravko je u toku dana pozvao sve da glasaju za srpsku predstavnicu, a ovakve apele, inače, izbegava da upućuje putem… »
Ekskluzivno za "Blic": Teya Dora noć pred polufinale Evrovizije: "Priznajem, plašila sam se kad sam došla", evo da li je…
Blic 06.05.2024
Pevačica Teodora Pavlovska, poznata po nadimku Teya Dora, predstavlja Srbiju na ovogodišnjoj "Evroviziji" u Malmeu. Teya Dora je ekskluzivno za "Blic" otkrila utiske sa današnje probe, koja je održana samo dan pred prvo polufinale, u kom ona nastupa… »
Vesti dana »
Svaka peta devojčica u Srbiji doživela nasilje, 74 odsto njih nisu prijavile
RTS pre 7 satijoš 33 povezane
Vučević za Euronews Srbija: Opozicija izazvala incident, pa izostala rasprava o budžetu koji donosi rast penzija i plata
Euronews pre 1 satjoš 180 povezanih
Ilija Kostić ispričao šta se dogodilo ispred suda i u stanici, Udruženje policajaca zahteva hitnu reakciju ministra Dačića
Moj Novi Sad pre 9 satijoš 24 povezane
U Egiptu potonuo brod s turistima: Spašeno 28 osoba, 17 nestalo
Al Jazeera pre 4 satijoš 24 povezane
Zvezda spremila 10.000.000 evra za njega, ali menadžer ga tera iz Srbije: Hoće da se vrati, vezan je za klub!
Mondo pre 1 satjoš 39 povezanih