Povezane vesti
„Gledala sam haljine za malu maturu i zamišljala koju bi Nikolina izabrala“: Potresna objava majke devojčice koju je kolima…
Nova 07.05.2024
"Ne znam ni kako bi razmišljala Nikolina od 14 godina. Znam da je nosimo sa sobom gde god da odemo i šta god da radimo. Da nam nedostaje svakog dana sve više", ovim rečima oglasila se Vera Janković, majka Nikoline Janković iz Kragujevca koju je dok je… »
"Gledala sam haljine za malu maturu i zamišljala koju bi Nikolina izabrala..." Objava mame devojčice koju je kolima ubio vozač…
Blic 07.05.2024
"Ne znam ni kako bi razmišljala Nikolina od 14 godina. Znam da je nosimo sa sobom gde god da odemo i šta god da radimo. Da nam nedostaje svakog dana sve više", ovim rečima oglasila se Vera Janković, majka Nikoline Janković iz Kragujevca koju je dok je… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Počela sednica Skupštine Srbije, na predloženom dnevnom redu 18 tačaka
Insajder pre 7 minutajoš 26 povezanih
„Nisam znao da je na Svetskom prvenstvu 1. april“: Oštre kritike na račun FIFA zbog ukidanja kazne fudbaleru SAD
Danas pre 18 minutajoš 44 povezane
Norveška izbacila Brazil, Englezi preživeli dramu na 2.000 metara
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih
Udala se Tamara Kalinić: Bajkovito venčanje na jezeru Komo, mlada promenila dve venčanice
City magazine pre 32 minutajoš 22 povezane