Povezane vesti
„Gledala sam haljine za malu maturu i zamišljala koju bi Nikolina izabrala“: Potresna objava majke devojčice koju je…
Nova 07.05.2024
"Ne znam ni kako bi razmišljala Nikolina od 14 godina. Znam da je nosimo sa sobom gde god da odemo i šta god da radimo. Da nam nedostaje svakog dana sve više", ovim rečima oglasila se Vera Janković, majka Nikoline Janković iz Kragujevca koju je dok… »
"Gledala sam haljine za malu maturu i zamišljala koju bi Nikolina izabrala..." Objava mame devojčice koju je kolima ubio…
Blic 07.05.2024
"Ne znam ni kako bi razmišljala Nikolina od 14 godina. Znam da je nosimo sa sobom gde god da odemo i šta god da radimo. Da nam nedostaje svakog dana sve više", ovim rečima oglasila se Vera Janković, majka Nikoline Janković iz Kragujevca koju je dok… »
Vesti dana »
Greatest 100 percent free Revolves No deposit Incentives to own 2024 Earn Real cash
PP media pre 58 minutajoš 10 povezanih
Posle eksplozije i oštećenja kanala Ibar - Lepenac: U Zubinom Potoku prekinuto snabdevanje vodom
Kurir pre 7 satijoš 6 povezanih
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 7 satijoš 4 povezane
Zelenski spreman za primirje ako Ukrajina uđe u NATO s teritorijom koju sada kontroliše
Danas pre 12 satijoš 3 povezane