Povezane vesti
„Gledala sam haljine za malu maturu i zamišljala koju bi Nikolina izabrala“: Potresna objava majke devojčice koju je kolima…
Nova 07.05.2024
"Ne znam ni kako bi razmišljala Nikolina od 14 godina. Znam da je nosimo sa sobom gde god da odemo i šta god da radimo. Da nam nedostaje svakog dana sve više", ovim rečima oglasila se Vera Janković, majka Nikoline Janković iz Kragujevca koju je dok je… »
"Gledala sam haljine za malu maturu i zamišljala koju bi Nikolina izabrala..." Objava mame devojčice koju je kolima ubio vozač…
Blic 07.05.2024
"Ne znam ni kako bi razmišljala Nikolina od 14 godina. Znam da je nosimo sa sobom gde god da odemo i šta god da radimo. Da nam nedostaje svakog dana sve više", ovim rečima oglasila se Vera Janković, majka Nikoline Janković iz Kragujevca koju je dok je… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Izrael gađao stambenu zgradu u Bejrutu, tri teretna broda pogođena u Ormuskom moreuzu, Teheran poziva region da otkrije položaje američkih i izraelskih snaga
Insajder pre 14 minutajoš 54 povezane
Oglasio se Kristijan Golubović: Udaljen iz stana zbog pretnji i nasilja, a evo šta je imao da poruči ženi
Mondo pre 49 minutajoš 21 povezana