Повезане вести
"Питао ме да ли сам варала његовог тату са њим": Милена открила тајну - Био је отац мог школског друга!
Мондо 07.05.2024
Исповест Милене Поповић у подкасту "На линији живота са Немањом Вујичићем" открила је шта би рекла убицама Оливера Ивановића, проговорила је о свом животу након Оливеровог убиства, али и због чега њени нису били за њену везу… »
"Питао ме је да ли сам варала његовог оца са Игором": Милена о реакцији сина Богдана на њену везу са Јурићем
Телеграф 07.05.2024
Милена је открила како је сину саопштила да је у вези са Игором, а затим и како је он реаговао. Државна секретарка у Министарству туризма и омладине, Милена Поповић већ неко време ужива у љубави са Игором Јурићем, а сада је… »
"Син ме је питао да ли сам варала Оливера са Игором Јурићем": Милена Поповић открила како је реаговао њен наследник на њену…
Блиц 07.05.2024
Државна секретарка у Министарству туризма и омладине, Милена Поповић већ неко време ужива у љубави са Игором Јурићем, а сада је проговорила о њиховој вези и осудама. Наиме, Милена Поповић каже да је не занимају негативни… »
Вести дана »

Студент Богдан Јовичић остаје у притвору, нови скупови подршке
BBC News пре 37 минутајош 34 повезане

Одборници Скупштине Београда усвојили предложене планове регулације за више општина
Н1 Инфо пре 2 сатајош 45 повезаних

Због војне параде “Снага јединства”, бројне улице на Новом Београду и у центру сутра затворене
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 24 повезане

Откривамо када сутра у Београду почиње студентски протест и по чему ће се разликовати од претходних
Нова пре 2 сатајош 8 повезаних