Povezane vesti
"Sin me pitao jesam li varala Olivera s Jurićem" Milena otkrila što niste znali: Oliver je bio otac mog školskog druga…
Kurir 07.05.2024
Državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine, Milena Popović već neko vreme uživa u ljubavi sa Igorom Jurićem, a sad je progovorila o njihovoj vezi i osudama. Naime, Milena Popović kaže da je ne zanimaju negativni komentari, već je… »
"Pitao me da li sam varala njegovog tatu sa njim": Milena otkrila tajnu - Bio je otac mog školskog druga!
Mondo 07.05.2024
Ispovest Milene Popović u podkastu "Na liniji života sa Nemanjom Vujičićem" otkrila je šta bi rekla ubicama Olivera Ivanovića, progovorila je o svom životu nakon Oliverovog ubistva, ali i zbog čega njeni nisu bili za njenu vezu sa njim. Ispovest… »
"Pitao me je da li sam varala njegovog oca sa Igorom": Milena o reakciji sina Bogdana na njenu vezu sa Jurićem
Telegraf 07.05.2024
Milena je otkrila kako je sinu saopštila da je u vezi sa Igorom, a zatim i kako je on reagovao. Državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine, Milena Popović već neko vreme uživa u ljubavi sa Igorom Jurićem, a sada je progovorila o njihovoj… »
"Sin me je pitao da li sam varala Olivera sa Igorom Jurićem": Milena Popović otkrila kako je reagovao njen naslednik na njenu…
Blic 07.05.2024
Državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine, Milena Popović već neko vreme uživa u ljubavi sa Igorom Jurićem, a sada je progovorila o njihovoj vezi i osudama. Naime, Milena Popović kaže da je ne zanimaju negativni komentari, već je… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Protesti podrške studentima i prosvetarima širom Srbije: Počeo veliki skup u Kraljevu, Nišlije pešačile 15 kilometara do Merošine
Nova pre 44 minutajoš 33 povezane
Jak vetar širom Srbije, oglasio se RHMZ: Poznato kakvo nas vreme očekuje u narednim danima
Mondo pre 4 satijoš 20 povezanih
Uhapšeni bivši poslanik Zoran Zečević i njegov sin! Oglasio se MUP: Inspektore jurili kolima, pa izazvali nesreću, troje završilo sa teškim povredama
Blic pre 20 satijoš 5 povezanih
Hamas oslobodio trojicu izraelaca! Jednom od njih pobili celu porodicu! Izrael treba da pusti 183 Palestinca! Snimak primopredaje je uznemuirujuć (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih
Zvezda je sila: Crveno-beli deklasirali Kragujevčane (foto, video)
Sportski žurnal pre 43 minutajoš 56 povezanih