Povezane vesti
"Putinu mora doći kraj": Oglasila se udovica Navaljnog povodom inauguracije ruskog predsednika
Blic 07.05.2024
Julija Navaljna, udovica ruskog opozicionog političara Alekseja Navaljnog, izjavila je danas, povodom inauguracije Vladimira Putina za predsednika Rusije, da se njegov režim zasniva na lažima i korupciji i da njemu mora doći kraj. - Za mene lično… »
Julija Navaljna povodom inauguracije Putina: Našu državu trenutno vodi lažov, lopov i ubica, ali će tome doći kraj
Euronews 07.05.2024
Julija Navaljna, udovica ruskog opozicionog političara Alekseja Navaljnog, izjavila je danas, povodom inauguracije Vladimira Putina za predsednika Rusije, da se njegov režim zasniva na lažima i korupciji i da njemu mora doći kraj. "Za mene lično… »
Julija Navaljna: Putinu mora da dođe kraj
NIN 07.05.2024
Julija Navaljna, udovica ruskog opozicionog političara Alekseja Navaljnog, izjavila je povodom inauguracije Vladimira Putina za predsednika Rusije, da se njegov režim zasniva na lažima i korupciji i da njemu mora doći kraj. "Za mene lično, poslednjih… »
Julija Navaljna oštro o Putinovoj inauguraciji: "Strašno je šta će se desiti ako on ostane na vlasti"
Telegraf 07.05.2024
Julija je kazala da Rusiju sa Putinom "neće imati ni mir, ni razvoj ni slobodu", kao i da je on izneverio obećanje dato tokom prošlog inauguracionog govora kad je rekao da želi mirnu Rusiju koja je sigurna za njene građane. Julija Navaljna, udovica… »
Vesti dana »
Pogledajte šta je LeBron uradio Jokiću - zbog njegovog poteza "gore" mreže! Trener Denvera zatražio čelendž, Džejms odmah prišao Nikoli i... (video)
Kurir pre 38 minutajoš 27 povezanih
Avion predsednika SAD se vratio u bazu zbog problema, Tramp drugim avionom nastavio put ka Davosu
Insajder pre 18 minutajoš 20 povezanih
"Izvinite što psujem, ali tako je" Olga nije krila razočaranje posle teškog poraza: Mnogo je stvari sa kojima sam morala da se nosim!
Kurir pre 3 minutajoš 24 povezane
Nastavak skupštinske rasprave o 25 tačaka dnevnog reda među kojima i set pravosudnih zakona
RTS pre 2 satajoš 7 povezanih
Prve čestitke sa estrade: Seka Aleksić se obratila Mini i Kasperu nakon veridbe uživo u emisiji: "Da bude dugovečno"
Blic pre 18 minutajoš 11 povezanih