Povezane vesti
Povećan broj žrtava katastrofalnih poplava u Brazilu: Oni koji su uspeli da pobegnu danima nisu jeli
Telegraf 07.05.2024
"Već tri dana nemamo hranu i tek smo sada dobili ovu ćebe. Sa ljudima sam koje uopšte ne poznajem, ne znam gde je moja porodica," rekao je mladić koji se predstavio kao Rikardo Žunior. Spasioci su žurili da evakuišu ljude zatočene zbog razornih… »
Katastrofalne poplave u Brazilu: Poginulo najmanje 85 ljudi, 150.000 raseljeno
Euronews 07.05.2024
Brazilski predsednik Luiz Inasio Lula da Silva zatražio je od Kongresa da uvede vanredno stanje zbog poplava prouzrokovanih obilnim kišama u kojima je, prema poslednjim podacima, poginulo najmanje 85 ljudi u najjužnijoj državi Rio Grande do Sul. Ova… »
Brazil: U poplavama poginulo najmanje 85 ljudi, Lula traži vanredno stanje
Insajder 07.05.2024
Brazilski predsednik Luiz Inasio Lula da Silva zatražio je od Kongresa da uvede vanredno stanje zbog poplava prouzrokovanih obilnim kišama u kojima je, prema poslednjim podacima, poginulo najmanje 85 ljudi u najjužnijoj državi Rio Grande do Sul. Ova… »
Vesti dana »
Predsednik pokušao državni udar, usledio haos u parlamentu: Šta se dogodilo tokom šest haotičnih sati u Južnoj Koreji i šta sledi sada
Nova pre 24 minutajoš 13 povezanih
Aktivista uhapšen na protestu u Novom Sadu doveden u zatvor na Klisi, njegove kolege poručuju: „Privodi ga Informer i Dragan J. Vučićević“ VIDEO
Nova pre 2 satajoš 9 povezanih
Od večeras nova tura snega u Srbiji! Nastaviće da pada i sutradan, a zabeleće se prvo ovi delovi zemlje! Od ovog dana moguć i u nižim predelima
Kurir pre 1 satjoš 10 povezanih
Pitao sam se ko je taj monstrum, a to je moj saigrač: Hrvatski vaterpolista se oglasio o zločinu kod Varaždina
Telegraf pre 24 minutajoš 10 povezanih