Повезане вести
Припадник ОВК на суђењу Тачију: Саборци ме 1999. притворили, испитивали и тешко пребили
Инсајдер 07.05.2024
Исказом сведока да су га војници ОВК 1999. малтретирали током тронедељног притвора, иако је био њихов саборац, тужиоци у Хагу наставили су 7. маја извођење доказа против бившег лидера ОВК Хашима Тачија и саоптужених за ратне… »
Тачи и његови сарадници се иживљавали и над Албанцима као и над Србима! Сведок: Испитивали су ме и тукли дрвеним палицама
Курир 07.05.2024
Пред Специјализованим судом за ратне злочине на Косову и Метохију данас сведочи заштићени сведок, 62. по реду на суђењу некадашњим лидерима тзв. Ослободилачке војске Косова Хашиму Тачију, Јакупу Краснићију, Реџепу Сељимију и… »
Припадник ОВК на суђењу Тачију: Саборци ме 1999. притворили, испитивали и тешко пребили
Нови магазин 07.05.2024
Исказом сведока да су га војници ОВК 1999. малтретирали током тронедељног притвора, иако је био њихов саборац, тужиоци у Хагу наставили су данас извођење доказа против бившег лидера ОВК Хашима Тачија и саоптужених за ратне… »
Вести дана »
Крени-промени: Поред Генералштаба, власт би да без заштите остави још 15 културних добара
Бета пре 8 сатијош 14 повезаних
Путинов пропагандиста или кључ за мир у Украјини: Ко је дипломата Кирил Дмитријев
BBC News пре 2 сатајош 77 повезаних
Опкољени су! Око 5.000 украјинских војника блокирано на обали реке
Дневник пре 2 сатајош 25 повезаних
Зрењанин: Жена ухапшена због поседовања 95 психоактивних таблета
Нови магазин пре 2 сатајош 23 повезане