Povezane vesti
Pripadnik OVK na suđenju Tačiju: Saborci me 1999. pritvorili, ispitivali i teško prebili
Insajder 07.05.2024
Iskazom svedoka da su ga vojnici OVK 1999. maltretirali tokom tronedeljnog pritvora, iako je bio njihov saborac, tužioci u Hagu nastavili su 7. maja izvođenje dokaza protiv bivšeg lidera OVK Hašima Tačija i saoptuženih za ratne zločine na Kosovu i u… »
Tači i njegovi saradnici se iživljavali i nad Albancima kao i nad Srbima! Svedok: Ispitivali su me i tukli drvenim palicama
Kurir 07.05.2024
Pred Specijalizovanim sudom za ratne zločine na Kosovu i Metohiju danas svedoči zaštićeni svedok, 62. po redu na suđenju nekadašnjim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju i to… »
Pripadnik OVK na suđenju Tačiju: Saborci me 1999. pritvorili, ispitivali i teško prebili
Novi magazin 07.05.2024
Iskazom svedoka da su ga vojnici OVK 1999. maltretirali tokom tronedeljnog pritvora, iako je bio njihov saborac, tužioci u Hagu nastavili su danas izvođenje dokaza protiv bivšeg lidera OVK Hašima Tačija i saoptuženih za ratne zločine na Kosovu i u… »
Vesti dana »

Dekan Građevinskog: Odluku da se profesor Spremić i ostali inženjeri brane sa slobode trebalo ranije doneti
N1 Info pre 7 minutajoš 31 povezana

Država uplatila deo novca za plate fakultetima koji su obnovili rad
Radio 021 pre 33 minutajoš 18 povezanih

Uživo "ovo znači totalni rat!" Iran uzvraća udarac Trampu, lansirao hipersonične rakete: Zbog napada Izraela gori Teheran, Amerika na pragu istorijske odluke (foto, video)
Blic pre 22 minutajoš 71 povezana

Vremenska prognoza za četvrtak, 19. jun: U Srbiji sunčano i toplo vreme
Novi magazin pre 42 minutajoš 28 povezanih