Povezane vesti
"Isplakala sam dušu kada sam čula pesmu": Majka ubijenog Andrije Čikića o kompoziciji "Anđeli žive doveka"
Telegraf 07.05.2024
"Pesma me zaista dirnula, kao i sve druge roditelje, i rekli smo da ona treba da se čuje" - rekla je Suzana Stanković Čikić. Grupa Beogradski sindikat napisala je pesmu "Anđeli žive doveka" na muziku Andrije Čikića, koji je ubijenu masakru koji se… »
"Isplakala sam dušu, on bi se samo nasmešio": Majka Andrije Čikića o pesmi koju je napisao "Beogradski sindikat" po…
Blic 07.05.2024
Grupa Beogradski sindikat napisala je pesmu "Anđeli žive doveka" na muziku Andrije Čikića, dečaka koji je ubijen, zajedno sa još osam drugarica i čuvarom škole u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar". Njih je 3. maja prošle godine ubio drugar iz razreda… »
Vesti dana »
Iran raketama razorio haifu: Izrael povlači trupe iz severnih gradova na okupiranim teritorijama (video)
Večernje novosti pre 55 minutajoš 28 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, IDF pogodio petrohemijsko postrojenje; Iran pozvao Saudijsku Arabiju i UAE da zabrane prelete
Euronews pre 10 minutajoš 23 povezane
"Jokić nije najbolji u NBA, objasniću i zašto": Amerikanac napravio haos u studiju, rekao da je Nikola nesposoban
Mondo pre 14 minutajoš 57 povezanih
Za Vaskrs promenljivo i hladnije vreme, mogući kiša, susnežica i sneg u višim predelima
Pravo u centar pre 49 minutajoš 22 povezane
Vučić nastavio konsultacije: Delegacija SPS na čelu sa Dačićem stigla na razgovor (foto, video)
Blic pre 10 minutajoš 18 povezanih