Povezane vesti
"Isplakala sam dušu kada sam čula pesmu": Majka ubijenog Andrije Čikića o kompoziciji "Anđeli žive doveka"
Telegraf 07.05.2024
"Pesma me zaista dirnula, kao i sve druge roditelje, i rekli smo da ona treba da se čuje" - rekla je Suzana Stanković Čikić. Grupa Beogradski sindikat napisala je pesmu "Anđeli žive doveka" na muziku Andrije Čikića, koji je ubijenu masakru koji se… »
"Isplakala sam dušu, on bi se samo nasmešio": Majka Andrije Čikića o pesmi koju je napisao "Beogradski sindikat" po…
Blic 07.05.2024
Grupa Beogradski sindikat napisala je pesmu "Anđeli žive doveka" na muziku Andrije Čikića, dečaka koji je ubijen, zajedno sa još osam drugarica i čuvarom škole u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar". Njih je 3. maja prošle godine ubio drugar iz razreda… »
Vesti dana »

Rektorski kolegijum traži istragu policijske brutalnosti, MUP ističe transparentnost i odgovornost
Naslovi.ai pre 2 satajoš 28 povezanih

Završena blokada novosadskog suda, novo okupljanje u sredu u 6 sati (FOTO, VIDEO)
Moj Novi Sad pre 38 minutajoš 45 povezanih

Orban podržava pregovore Trampa i Putina, Tramp isključuje američko vojno prisustvo u Ukrajini
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 287 povezanih

Protest podrške studentkinji FPN-a u Beogradu, naguravanje sa policijom na blokadi suda u Novom Sadu
NIN pre 2 satajoš 42 povezane