Povezane vesti
Vučević: Vučić je najbolji srpski vladar, sve što sam postigao u politici je zahvaljujući njemu
In medija 07.05.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić „najbolji srpski vladar“. Po njegovim rečima, zahvalnost za sve što je postigao u politici duguje upravo Vučiću, piše danas 021.rs. Vučević je to rekao za list Srpske… »
Vučević o predsedniku Srbije: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar, mnogo sam postigao zahvaljujući njemu
Dnevnik 07.05.2024
Čast mi je što sam Vučićev savremenik, što od njega svakodnevno učim i nazivam ga svojim prijateljem. Sve što sam u politici postigao, postigao sam zahvaljujući upravo njemu, baš kao i svaki drugi funkcioner u Srbiji u poslednjih 12 godina, rekao je… »
Vučević: Vučić je najbolji srpski vladar, sve što sam postigao u politici je zahvaljujući njemu
Radio 021 07.05.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "najbolji srpski vladar". Po njegovim rečima, zahvalnost za sve što je postigao u politici duguje upravo Vučiću. Vučević je to rekao za list Srpske napredne stranke, SNS… »
Vesti dana »

Rusija: Uništeno više od 120 dronova tokom noći; Evropski lideri: Pregovori moraju da uključuju Ukrajinu
RTS pre 11 minutajoš 26 povezanih

Jokićeva magija zapalila društvene mreže! Ljudi masovno dele spektakularan potez neponovljivog Srbina - Ovo nije košarka, ovo je umetnost!
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih

Gužve ka granicama Srbije: Intenzivan saobraćaj, moguće kolone zbog radova na putevima
Euronews pre 1 satjoš 7 povezanih