Повезане вести
Вучевић: Вучић је најбољи српски владар, све што сам постигао у политици је захваљујући њему
Ин медија 07.05.2024
Премијер Србије Милош Вучевић изјавио је да је председник Србије Александар Вучић „најбољи српски владар“. По његовим речима, захвалност за све што је постигао у политици дугује управо Вучићу, пише данас 021.рс. Вучевић је то… »
Вучевић о председнику Србије: Александар Вучић најбољи српски владар, много сам постигао захваљујући њему
Дневник 07.05.2024
Част ми је што сам Вучићев савременик, што од њега свакодневно учим и називам га својим пријатељем. Све што сам у политици постигао, постигао сам захваљујући управо њему, баш као и сваки други функционер у Србији у последњих… »
Вучевић: Вучић је најбољи српски владар, све што сам постигао у политици је захваљујући њему
Радио 021 07.05.2024
Премијер Србије Милош Вучевић изјавио је да је председник Србије Александар Вучић "најбољи српски владар". По његовим речима, захвалност за све што је постигао у политици дугује управо Вучићу. Вучевић је то рекао за лист Српске… »
Вести дана »
Украјина на прекретници: Зеленски одлучио да ли ће бити промене закона за изборе у земљи
Вечерње новости пре 20 минутајош 37 повезаних
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 4 сатијош 27 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане