Повезане вести
Венчали се софра и лепа докторка! Све засенили, младожења ван себе од среће: Дуго сам чекао да се оженим
Мондо 07.05.2024
Александар Аца Софронијевић изговорио је судбоносно "да" лепој докторки Косани Стишовић. Александар Аца Софронијевић изговорио је судбоносно "да" лепој докторки Косани Стишовић. Најуспешнији инструменталиста данашњице и… »
(Видео) Завирите на свадбу софре и лепе докторке: Прија и Филип плешу, ту су Зорица и Кемиш, све пршти од емоција
Блиц 07.05.2024
Хармоникаш Александар Софронијевић и докторка Косана Стишовић данас су стали на "луди камен". Они су прославу направили у једном београдском ресторану, а бројне познате личности су се појавиле. Софра се побринуо да све буде на… »
(Видео) Балерине, тамбураши и бела декорација: Софрина жена променила венчаницу, а за први плес су одабрали ову Чолину песму…
Блиц 07.05.2024
Хармоникаш Александар Софронијевић и докторка Косана Стишовић данас су организовали најпре црквено, а потом и грађанско венчање. Након што су се пред породицом и пријатељима заклели једно другом на вечну љубав, Софра и Косана… »
(Видео) Софра љуби косану, а трубачи грме: Ухваћен тренутак нежности хармоникаша и докторке: Ево колико се воле
Блиц 07.05.2024
Хармоникаш Аца Софронијевић изговорио је судбоносно "да" докторки Косани у Храму Светог Саве, а онда се гала свадба наставила у једном престоничком ресторану. Аца Софронијевић испоштовао је домаће обичаје, па је тако са сватовима… »
Софронијевић и Косана склопили грађански брак: Ево како ће се лепа докторка презивати
Блиц 07.05.2024
Александар Софронијевић и његова изабраница, докторка Косана Стишовић данас су изговорили судбоносно "да" пред породицом и пријатељима. Они су најпре организовали црквено, а потом и грађанско венчање, а лепа докторка одлучила… »
Софронијевић и Косана склопили грађански брак! Ево да ли је млада узела супругово презиме (фото + видео)
Курир 07.05.2024
Најуспешнији инструменталиста данашњице и најтраженији уметник на хармоници Александар Софронијевић и докторка медицине Косана Стишовић изговорили су судбоносно "да" и пред матичарем, те су тако склопили грађански брак. Наиме… »
„Бурме су купљене у Милану“: Александар Софронијевић поделио прве утиске након венчања – „Срећан сам што сам нашао сродну…
Нова 07.05.2024
Музичар Александар Аца Софронијевић и његова изабраница Косана данас су изговорили судбоносно "да". Пар се венчао у Храму Светог Саве, у кругу најближих. За ову прилику Александар Софронијевић је изабрао елегантно црно одело, а… »
Овај певач први стигао на свадбу аце софронијевића и косане! Ушао у свечану салу и чекао да дођу младенци и остале званице!…
Курир 07.05.2024
Виртуоз на хармоници Александар Софронијевић зарекао се данас на вечну љубав пред Богом изабраници Косани. Након црквеног венчања, пар је уприличио славље у познатом београдском ресторану, а од свих званица први је дошао певач… »
Оженио се Александар Софронијевић: Млада заблистала у раскошној венчаници са дубоким прорезом и истакла заносну фигуру ФОТО
Нова 07.05.2024
Музичар Александар Аца Софронијевић данас је изговорио судбоносно "да" докторки Косани. Пар се венчао у Храму Светог Саве, где су се заклели на вечну љубав. Јавност је данас први пут видела лепу докторку, изабраницу Аце… »
Софрине речи после венчања о лепој докторки "топе срца": "Нашао сам своју сродну душу, дуго сам чекао..."
Телеграф 07.05.2024
"Драго ми је да сам видео сву своју породицу, познанике и браћу", рекао је Аца. Хармоникаш Александар Софоронијевић данас, 7. маја, заветовао се на вечну љубав лепој докторки Косани Стишовић, у Храму Светог Саве на Врачару… »
На шлепу од венчанице пише "Волим те": Оженио се Аца Софронијевић, млада Косана као из модних часописа, рукави у облику цвета…
Блиц 07.05.2024
Аца Софронијевић зарекао се на вечну љубав пред Богом изабраници Косани која је по занимању докторка. Лепа докторка блистала је у венчаници, на чијем је шлепу извезен дирљив натпис: "Те амо", што у преводу значи "Волим те"… »
Бурме за софру и косану стигле специјално из милана! Симбол вечне љубави од светски познатог бренда, ево како изгледају (фото)…
Курир 07.05.2024
Најуспешнији инструменталиста данашњице и најтраженији уметник на хармоници Александар Софронијевић и докторка медицине Косана Стишовић изговорили су судбоносно "да", а својим стајлингом су одушевили све присутне. Младенци су… »
Вести дана »

ВИДЕО Радоњићу било довољно 38 секунди да постигне гол: Славио са навијачима на атлетској стази
Нова пре 6 минутајош 36 повезаних

Сајбер напад изазвао велике поремећаје и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 46 минутајош 32 повезане

Од екипе РТС-а сазнала за награду: Ово је добитница стана у наградној игри "Узми рачун и победи"
Мондо пре 6 минутајош 23 повезане

Уживо Партизан - Црвена звезда: Предност гостију у Хумској на полувремену
Мондо пре 46 минутајош 59 повезаних

Адриана Вилагош осма у финалу бацања копља на СП у Токију; контроверза у мушкој штафети 4кс400м
Наслови.аи пре 1 сатјош 67 повезаних