Povezane vesti
Cene na Adi Ciganliji jače nego na moru! Kafa i limunada skuplje nego ikad, a tek ručak za jednu osobu
Mondo 07.05.2024
Nova letnja sezona počela je na Adi Ciganliji, a sa njima stiže i novi cenovnik. Nova letnja sezona počela je na Adi Ciganliji, a sa njima stiže i novi cenovnik. Sa lepim vremenom i skorašnjim početkom letnje sezone, ljudi sve više idu na Adu Ciganliju… »
Cene na adi ciganliji veće nego na moru! Šokiraćete se kad vidite koliko koštaju kafa i sok: Rešili dobro da zarade i pre…
Kurir 07.05.2024
Sa lepim vremenom za vreme praznika mnogi građani su pre početka sezone posetili Adu Ciganliju da se odmore i uživaju u suncu. Međutim, mnogi su se iznenadili paprenim cenama u kafićima i to pre početka sezone. Iako je poznato da su cene na prestoničkom… »
Ada Ciganlija trn u oku Beograđanima: Skupo gostima, skupo i vlasnicima
Vreme 07.05.2024
Beograđani na društvenim mrežama često izražavaju nezadovoljstvo zbog cena u kafićima na Adi Ciganliji koje rastu od leta do leta. Koliko košta ručak na „beogradskom moru“ i da li su cene realne. Koka-kola košta 385 dinara, limunada 440, a čaša Cedevite… »
Vesti dana »
'Čuli su se vrisci': Putnik iz Srbije zamalo ispao kroz prozor aviona Rajanera
BBC News pre 11 minutajoš 57 povezanih
BLOG UŽIVO Poslanici završili vanredno zasedanje: Usvojeno svih 18 tačaka dnevnog reda
Insajder pre 3 satajoš 44 povezane
'Muka mi je više da pričam o 25. tituli': Đoković posle poraza na Vimbldonu:
BBC News pre 16 minutajoš 36 povezanih
(Foto) Eutanazirano 11.000 svinja u Hrtkovcima zbog afričke kuge: "Virus nije bilo moguće zaustaviti"
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 30 povezanih
Tramp: Ostavio sam instrukcije ako Iran uspe da me ubije, nadam se da ću vam nedostajati
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 67 povezanih