Povezane vesti
Nikola Nešić: Gde je sada moj voljeni Kragujevac
Glas Šumadije 07.05.2024
Dan grada je. Pravi trenutak da sagledamo u čemu smo sve nekad bili prvi, a gde smo sada: Kragujevac je bio PRVA PRESTONICA moderne Srbije. DANAS nas autoputevi zaobilaze (Miloš Veliki, Moravski i Šumadijski koridor), železnica nije ni u najavama… »
Nešić: Gde je sada moj voljeni Kragujevac?
Ritam grada Kg 07.05.2024
Šef odborničke grupe NOVA SNAGA KG – ZAJEDNO, ŠUMADIJSKA REGIJA Nikola Nešić, povodom Dana grada, osvrnuo se na sadašnji položaj nekadašnje pretsonice Srbije. U saopštenju dostavljenom medijima on istič ed aje Dan grada pravi trenutak da se… »
Nešić: Gde je sada moj voljeni Kragujevac?
Kragujevačke 07.05.2024
Šef odborničke grupe NOVA SNAGA KG – ZAJEDNO, ŠUMADIJSKA REGIJA Nikola Nešić, povodom Dana grada, osvrnuo se na sadašnji položaj nekadašnje pretsonice Srbije. U saopštenju dostavljenom medijima on istič ed aje Dan grada pravi trenutak da se… »
Vesti dana »
Libanski državni mediji: Novi izraelski udari na južni Bejrut; pronađeno telo nestalog rabina u UAE
RTS pre 10 minutajoš 42 povezane
Tokom noći ispisane poruke na prostorijama SNS-a u Novom Sadu: 15 ruža za 15 duša
N1 Info pre 11 satijoš 14 povezanih
Srbija je na evropskom prvenstvu! Orlovi deklasirali Dansku sa 47 razlike! (video)
Hot sport pre 45 minutajoš 36 povezanih
Tepić: Zbog zlostavljanja 74-godišnjeg čoveka batinaši iz policije moraju da završe u zatvoru
N1 Info pre 39 minutajoš 13 povezanih
Trinaestoj osobi, koja je uhapšena zbog tragedije u Novom Sadu, određen pritvor do 30 dana
Euronews pre 4 satijoš 39 povezanih