Povezane vesti
Nikola Nešić: Gde je sada moj voljeni Kragujevac
Glas Šumadije 07.05.2024
Dan grada je. Pravi trenutak da sagledamo u čemu smo sve nekad bili prvi, a gde smo sada: Kragujevac je bio PRVA PRESTONICA moderne Srbije. DANAS nas autoputevi zaobilaze (Miloš Veliki, Moravski i Šumadijski koridor), železnica nije ni u najavama… »
Nešić: Gde je sada moj voljeni Kragujevac?
Ritam grada Kg 07.05.2024
Šef odborničke grupe NOVA SNAGA KG – ZAJEDNO, ŠUMADIJSKA REGIJA Nikola Nešić, povodom Dana grada, osvrnuo se na sadašnji položaj nekadašnje pretsonice Srbije. U saopštenju dostavljenom medijima on istič ed aje Dan grada pravi trenutak da se… »
Nešić: Gde je sada moj voljeni Kragujevac?
Kragujevačke 07.05.2024
Šef odborničke grupe NOVA SNAGA KG – ZAJEDNO, ŠUMADIJSKA REGIJA Nikola Nešić, povodom Dana grada, osvrnuo se na sadašnji položaj nekadašnje pretsonice Srbije. U saopštenju dostavljenom medijima on istič ed aje Dan grada pravi trenutak da se… »
Vesti dana »

U 32 grada u Srbiji protest "Vostani Serbije": Mostovi u Beogradu blokirani od 18 časova
Sputnik pre 6 satijoš 20 povezanih

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Potrebno je izvršiti analizu statike zgrade pre nego što bude odlučeno da li će stanica biti srušena
Nedeljnik pre 9 satijoš 21 povezana

Prema prvim anketama, Poljaci za predsednika izabrali proevropskog Rafala Tšaskovskog
Radio 021 pre 29 minutajoš 34 povezane

Sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu trajao četiri sata, bez konkretnih zaključaka
Euronews pre 4 satijoš 16 povezanih