Povezane vesti
Nikola Nešić: Gde je sada moj voljeni Kragujevac
Glas Šumadije 07.05.2024
Dan grada je. Pravi trenutak da sagledamo u čemu smo sve nekad bili prvi, a gde smo sada: Kragujevac je bio PRVA PRESTONICA moderne Srbije. DANAS nas autoputevi zaobilaze (Miloš Veliki, Moravski i Šumadijski koridor), železnica nije ni u najavama, možda… »
Nešić: Gde je sada moj voljeni Kragujevac?
Ritam grada Kg 07.05.2024
Šef odborničke grupe NOVA SNAGA KG – ZAJEDNO, ŠUMADIJSKA REGIJA Nikola Nešić, povodom Dana grada, osvrnuo se na sadašnji položaj nekadašnje pretsonice Srbije. U saopštenju dostavljenom medijima on istič ed aje Dan grada pravi trenutak da se sagleda u… »
Nešić: Gde je sada moj voljeni Kragujevac?
Kragujevačke 07.05.2024
Šef odborničke grupe NOVA SNAGA KG – ZAJEDNO, ŠUMADIJSKA REGIJA Nikola Nešić, povodom Dana grada, osvrnuo se na sadašnji položaj nekadašnje pretsonice Srbije. U saopštenju dostavljenom medijima on istič ed aje Dan grada pravi trenutak da se sagleda u… »
Vesti dana »

Od ovog datuma u avgustu nas čeka jak toplotni talas, trajaće 10 dana, biće +40: Rhmz prognoza do kraja meseca
Mondo pre 44 minutajoš 10 povezanih

Regionalni mediji o hapšenjima u Srbiji: „Uhapšen bivši Vučićev ministar koji je s njim jeo parizer“
Danas pre 8 satijoš 3 povezane

Tramp naredio da dve nuklearne podmornice zauzmu nove položaje zbog „provakativnih izjava“ Medvedeva
Danas pre 9 satijoš 6 povezanih