Povezane vesti
Ruski hakeri napali sajtove kosovskih institucija
Nova 07.05.2024
Ruski hakeri su napali sajtove kosovskih institucija, Predsedništva i kabineta premijera, ali su sajtovi brzo osposbljeni - objavio je ministar odbrane Ejup Maćedonci. „Grupa ruskih hakera je pokrenula sajber-napad na Kosovo kao osvetu za moju izjavu… »
Ministar Kosova: Ruski hakeri napali sajtove kosovskih institucija
Beta 07.05.2024
Ruski hakeri su napali sajtove kosovskih institucija, Predsedništva i kabineta premijera, ali su sajtovi brzo osposbljeni - objavio je ministar odbrane Ejup Maćedonci. "Grupa ruskih hakera je pokrenula sajber-napad na Kosovo kao osvetu za moju izjavu… »
Ministar Kosova: Ruski hakeri napali sajtove kosovskih institucija
Novi magazin 07.05.2024
Ruski hakeri su napali sajtove kosovskih institucija, Predsedništva i kabineta premijera, ali su sajtovi brzo osposbljeni - objavio je ministar odbrane Ejup Maćedonci. "Grupa ruskih hakera je pokrenula sajber-napad na Kosovo kao osvetu za moju izjavu… »
Maćedonci: Ruski hakeri napali sajtove kosovskih institucija
Radio 021 07.05.2024
Vesti dana »

Studenti u blokadi u Novom Sadu noćas blokirali zgradu Skupštine grada, zovu građane da im se pridruže, policija reagovala (VIDEO, FOTO)
Danas pre 1 satjoš 5 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 47 minutajoš 6 povezanih

BLISKOISTOČNI SUKOB: Broj poginulih u izraelskim napadima na Gazu porastao na 308; Liban i Sirija dogovorili prekid vatre
RTV pre 17 minutajoš 5 povezanih