Povezane vesti
Ruski hakeri napali sajtove kosovskih institucija
Nova 07.05.2024
Ruski hakeri su napali sajtove kosovskih institucija, Predsedništva i kabineta premijera, ali su sajtovi brzo osposbljeni - objavio je ministar odbrane Ejup Maćedonci. „Grupa ruskih hakera je pokrenula sajber-napad na Kosovo kao osvetu za moju izjavu… »
Ministar Kosova: Ruski hakeri napali sajtove kosovskih institucija
Beta 07.05.2024
Ruski hakeri su napali sajtove kosovskih institucija, Predsedništva i kabineta premijera, ali su sajtovi brzo osposbljeni - objavio je ministar odbrane Ejup Maćedonci. "Grupa ruskih hakera je pokrenula sajber-napad na Kosovo kao osvetu za moju izjavu… »
Ministar Kosova: Ruski hakeri napali sajtove kosovskih institucija
Novi magazin 07.05.2024
Ruski hakeri su napali sajtove kosovskih institucija, Predsedništva i kabineta premijera, ali su sajtovi brzo osposbljeni - objavio je ministar odbrane Ejup Maćedonci. "Grupa ruskih hakera je pokrenula sajber-napad na Kosovo kao osvetu za moju izjavu… »
Maćedonci: Ruski hakeri napali sajtove kosovskih institucija
Radio 021 07.05.2024
Vesti dana »

Prosvetari predali dopise sindikatima: Vreme pokazuje da ne rade u našu korist
Radio 021 pre 2 satajoš 30 povezanih

Pripadnik Žandarmerije: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno tokom protesta u Beogradu
In medija pre 6 satijoš 14 povezanih

Sada je sve poznato: Evo gde i kada je sahrana Andrije Delibašića
Večernje novosti pre 2 satajoš 48 povezanih