Povezane vesti
Živi se i umire za ljubav: Neda Ukraden snimila emotivnu baladu i najvila brojna iznenađenja (foto/video)
Večernje novosti 07.05.2024
POP DIVA Neda Ukraden snimila je dve nove pesme koje će oduševiti njenu mlađu i nešto stariju publiku. Foto: Printskrin Jutjub/Neda Ukraden - Pesma “Posesiva” je za klubove i moju mlađu publiku a druga pesma je autobiografska i nema ko nije… »
„Nema ko nije zaplakao dok sam je snimala“, Neda Ukraden snimila spot za novi emotivni hit
Kurir 07.05.2024
Neda Ukraden snimila je dve nove pesme koje će oduseviti njenu mlađu i nešto stariju publiku. - Pesma “Posesiva” je za klubove i moju mlađu publiku a druga pesma je autobiografska i nema ko nije zaplakao u studiju dok sam je snimala a zove se… »
Vesti dana »
Afera koja "trese" Hrvatsku: Ministar zdravlja uhapšen i razrešen, Plenković kaže da je "zgrožen"
Euronews pre 42 minutajoš 19 povezanih
Crni flor na Skupštini u Beogradu pomen žrtvama tragedije u Novom Sadu
Beta pre 42 minutajoš 60 povezanih
Orban: EU treba da preispita sankcije Rusiji zbog visokih cena energije; Ekonomski problemi Mađarske rezultat su rata u Ukrajini
RTV pre 1 satjoš 18 povezanih
KURIR SAZNAJE: Objavljene nove cene goriva koje će biti na snazi u narednih 7 dana - Evo da li ima promena!
Kurir pre 18 minutajoš 19 povezanih