Povezane vesti
Živi se i umire za ljubav: Neda Ukraden snimila emotivnu baladu i najvila brojna iznenađenja (foto/video)
Večernje novosti 07.05.2024
POP DIVA Neda Ukraden snimila je dve nove pesme koje će oduševiti njenu mlađu i nešto stariju publiku. Foto: Printskrin Jutjub/Neda Ukraden - Pesma “Posesiva” je za klubove i moju mlađu publiku a druga pesma je autobiografska i nema ko nije… »
„Nema ko nije zaplakao dok sam je snimala“, Neda Ukraden snimila spot za novi emotivni hit
Kurir 07.05.2024
Neda Ukraden snimila je dve nove pesme koje će oduseviti njenu mlađu i nešto stariju publiku. - Pesma “Posesiva” je za klubove i moju mlađu publiku a druga pesma je autobiografska i nema ko nije zaplakao u studiju dok sam je snimala a zove se… »
Vesti dana »
Sneg veje u ovom delu Srbije, u Beogradu da se "smrzneš": U jednom gradu i dalje 17 stepeni, hladni front podelio zemlju! Evo šta nas očekuje do kraja dana
Kurir pre 28 minutajoš 28 povezanih
BLOG: Blokada Mostarske petlje završena, studenti se vraćaju na fakultete
N1 Info pre 3 satajoš 25 povezanih
Vučić: SAD traže potpuni izlazak ruskog interesa iz NIS-a, za 45 dana mora sve da bude gotovo
Radio 021 pre 4 minutajoš 69 povezanih
Vlada usvojila Strategiju razvoja veštačke inteligencije do 20230. godine
Danas pre 2 satajoš 8 povezanih
VJT:Saslušana još dvojica osumnjičenih za nasilničko ponašanje ispred FDU 22. novembra
RTV pre 2 satajoš 50 povezanih