Povezane vesti
„Istina je, u vezi sam sa MC Stojanom“: Zorana Mićanović potvrdila da voli 22 godine starijeg kolegu, pa spomenula i svadbu…
Nova 07.05.2024
Reper Marko Stojković, poznat kao MC Stojan (41), uplovio je u vezu sa mlađom koleginicom, pevačicom Zoranom Mićanović (19). Zorana je sada potvrdila da su njih dvoje zajedno. „Ne bih previše komentarisala, samo ću reći da je istina, u vezi sam sa MC… »
Istina je, u vezi sam s MC Stojanom! 22 godine mlađa pevačica sve priznala, progovorila o svadbi
Mondo 07.05.2024
Zorana Mićanović priznala je da je u vezi s kolegom MC Stojanom. Zorana Mićanović priznala je da je u vezi s kolegom MC Stojanom. Bivši rijaliti učesnici Bora Santana i Milica Kemez stali su na "ludi kamen" i organizovali gala venčanje. Mlada je… »
Pevačica za kurir priznala da je u vezi sa MC Stojanom: Nije teško biti u vezi sa kolegom, on najbolje...
Kurir 07.05.2024
Bora Santana i Milica Kemez danas su izgovorili sudbonosno "da", a mnogi poznati su prisustvovali ovom venčanju. Jedna od gošći je bila i Zorana Mićanović. Pevačica je pre svega mladencima poželela dugovečan brak i puno dece, a zatim priznala da je i ona… »
(Video) "istina je, u vezi smo": Pevačica potvrdila romansu sa 22 godine starijim MC Stojanom: Javno progovorila o njihovoj…
Blic 07.05.2024
Reper Marko Stojković, poznat kao MC Stojan (41), uplovio je u vezu sa mlađom koleginicom, pevačicom Zoranom Mićanović (19). Zorana se danas pojavila na svadbi kod Milice Kemez i Bore Santane i tom prilikom je priznala da su zajedno. - Spremna sam za… »
Vesti dana »

Vraćaju se tropski dani – danas do 34 stepena, za vikend još toplije
Glas Zaječara pre 14 minutajoš 30 povezanih

Netanjahu hoće celu Gazu, odobren plan za 'kontrolu' nad gradom Gazom
BBC News pre 49 minutajoš 29 povezanih

Otkriven motiv Za dvostruko ubistvo: Ranko pre 20. godina bio zaljubljen u Nedeljku
Večernje novosti pre 34 minutajoš 17 povezanih

Au, kakva dominacija Olge Danilović: Sledi okršaj dve teniske lepotice
Nova pre 14 minutajoš 21 povezana