Povezane vesti
"Bog mi je rekao da to uradim" Mladić pokušao da ubije sveštenika tokom službe: Kamere sve zabeležile (video)
Kurir 07.05.2024
Mladić koji je osumnjičen za pokušaj ubistva sveštenika tokom službe u Pensilvaniji pao je na pod kada pištolj nije opalio, saopštila je policija. Bernard Džunior Polajt (26) saslušan je u policiji. "Bog mi je rekao da to uradim. Planirao sam da… »
"Bog mi je rekao da to uradim": Ispovest mladića koji je pokušao da ubije sveštenika za vreme službe
Telegraf 07.05.2024
Sve su zabeležile kamere, pošto je sveštenik uživo strimovao službu. Mladić koji je osumnjičen za pokušaj ubistva sveštenika tokom službe u Pensilvaniji pao je na pod kada pištolj nije opalio, saopštila je policija. Bernard Džunior Polajt… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 6 satijoš 33 povezane

Dekanka iz Niša: Bez odgovora na "pretnje" Ministarstva - sve je nadoknadivo, životi nisu
Radio 021 pre 5 satijoš 26 povezanih

Uživo severna Makedonija u suzama! Sahranjene žrtve požara u diskoteci u Kočanima: Uhapšena tri gradonačelnika, policija nastavlja akciju privođenja
Blic pre 36 minutajoš 61 povezana

Burno jutro u Pančevu: Ispred Skupštine grada kordon policije, guranje sa opozicijom i građanima (video)
Blic pre 2 satajoš 19 povezanih

Dačić: Ni pendrek nije podignut, naročito nije bilo razloga za bilo kakva sredstva 15. marta
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana