Повезане вести
"Показали смо доминацију!" Звезда отишла у финале, Сферопулос причао о младим играчима Меге
Мондо 07.05.2024
Јанис Сферопулос је честитао Меги на одличној сезони у АБА лиги након што је Црвена звезда завршила сезону екипи из насеља Браће Јерковић. Јанис Сферопулос је честитао Меги на одличној сезони у АБА лиги након што је Црвена… »
Ја навијам за звезду! Јовић из НБА лиге дошао у Београд и одушевио црвено-беле
Мондо 07.05.2024
Никола Јовић открио је да навија за Црвену звезду. Никола Јовић открио је да навија за Црвену звезду. Никола Јовић завршио је сезону у НБА лиги. Са Мајамијем је испао од Бостона у првој рунди плеј-офа. Није се превише задржавао… »
Бурно! Љути тренер Звезде Јанис Сферопулос напустио конференцију за штампу - иако је изборио финале АБА лиге!
Вечерње новости 07.05.2024
Црвена звезда се пласирала у финале АБА лиге. То би, само по себи, требало да доведе до задовољног наступа њеног тренера пред новинарима, али... Фото: АБА лига Подсетимо, Звезда је и као гост победила Мегу и пласирала се у АБА… »
Сферопулос се посвађао са ПР-ом Меге, па напустио конференцију пре питања новинара
Телеграф 07.05.2024
Тренер црвено-белих није био задовољан како је портпарол ривала водио прес конференцију. Тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос рекао је после победе над Мегом и пласмана у финале АБА лиге да је његов тим доминирао и није… »
Питали смо Јовића за кога навијају он и отац, одговорио је уз осмех: "Ја знам да навијам за Звезду, а он..."
Телеграф 07.05.2024
Ас Мајамија сумирао НБА сезону, причао о Јокићу, Звезди, очекивањима пред финале АБА лиге. Никола Јовић је био гост утакмице Мега - Црвена звезда у другом мечу полуфинала АБА лига. Јовић је недавно завршио своју НБА сезону са… »