Povezane vesti
I bi sofrina svadba, a na svadbi s mikrofonom ovaj slavni fudbaler i čuveni vojvođanski pevač (video)
Dnevnik 08.05.2024
"NAS je Bog blagoslovio, mi se toliko volimo, ja sam presrećan jer sam našao svoju srodnu dušu, ona je deo duše moje i ja njene. Dugo sam ovo čekao, da se oženim." Kako je Dnevnik juče pisao, muzički mag Aleksandar Sofronijević zavetovao se na… »
Snimak koji će vas potpuno raspametiti! Na Sofrinoj svadbi zapevao i Sava Milošević... Napravio potpuni spektakl (video)
Kurir 08.05.2024
Muzički mag Aleksandar Sofronijević zavetovao se na večnu ljubav uspešnoj doktorki Kosani Stišović, u Hramu Svetog Save na Vračaru. Mnoge poznate ličnosti prisustvovale su svadbenom veselju doktorke i harmonikaša - od Aleksandre Prijović, Sava… »
Prijovićka u miniću "grmela" na Sofrinoj svadbi: Na njoj ozbiljni komadi, samo dve stvari koštaju skoro 6.000€
Telegraf 08.05.2024
Pevačica privukla pažnju svojim jednostavnim odabirom. Pevačica Aleksandra Prijović u jeku svojih maratonskih koncerata, našla je vremena za svoje bližnje, te je sa suprugom Filipom Živojinovićem prisustvovala na svadbi svog prijatelja Aleksandra… »
(Video): Savo Milošević zapevao na svadbi Ace Sofronijevića: Ukrstio glas sa pevačem i "pokidao" čuveni hit, gosti u…
Blic 08.05.2024
Aca Sofronijević juče se oženio svojom izabranicom Kosanom u Hramu Svetog Save, a kasnije je u luksuznom restoranu napravljena gala proslava na kojoj su prisustvovale brojne javne ličnosti. Naime, veliki broj prijatelja i kolega je bio na slavlju i… »
Kad zapeva Savo Milošević! Ukrstio glas sa Slavkom Banjcem i "razvalio" čuveni hit, svatovi se raspametili
Telegraf 08.05.2024
Pevali su čuveni Slavkov hit. Harmonikaš Aleksandar Sofronijević juče, 7. maja, zavetovao se na večnu ljubav lepoj doktorki Kosani Stišović, u Hramu Svetog Save na Vračaru. Na desetine poznatih ličnosti prisustvovalo je svadbenom veselju doktorke… »
Sve je stalo kad se on pojavio na svadbi kod Kosane i Sofronijevića! Svatovi se raspametili kad je zapevao
Telegraf 08.05.2024
Doktorka i harmonikaš okupili su veliki broj javnih ličnosti. Na desetine poznatih ličnosti prisustvovalo je svadbenom veselju doktorke Kosane Stišović i harmonikaša Ace Sofronijevića - od Aleksandre Prijović, Sava Miloševića, Ane Bekute… »
Svadbena torta Milice i Bore je nešto što nikada niste videli: Na sedam spratova, a detalji su "ludilo"
Telegraf 08.05.2024
Da je atmosfera bila na zavidnom nivou svedoče i brojni snimci. Milica Kemez i Bora Santana zavetovali su se na večnu ljubav, 7. maja, a gala slavlje upriličili su u jednom beogradskom restoranu, na kojem je u jednom momentu nastao pravi delirijum… »
Prija se latila mikrofona na Sofrinoj svadbi i napravila "lom": Savo Milošević skače, atmosfera se usijala
Telegraf 08.05.2024
Ona je zapevala svoj hit "Dam" Aleksandra Prijović latila se mikrofona i "nparavila pravi haos" na svadbi harmonikaša Aleksandra Ace Sofronijevića i lepe doktorke Kosane. Sofra se 7. maja, zavetovao na večnu ljubav svojoj izabranici, a nakon… »
Vesti dana »

U Srbiji Dan žalosti zbog tragedije u Severnoj Makedoniji
Serbian News Media pre 37 minutajoš 46 povezanih

UŽIVO „Policija je upotrebila preveliku silu“: Studentkinja otkriva šta se noćas desilo u Novom Sadu, ispred Skupštine stigao kordon u punoj opremi
Nova pre 13 minutajoš 30 povezanih

Jezivi slučaj porodičnog nasilja u Čačku Sin ubio roditelje, lišen spobode tri sata kasnije
Dnevnik pre 55 minutajoš 16 povezanih

Skupština nastavlja sednicu, očekuje se da ostavke Vučevića bude konstatovana
NIN pre 43 minutajoš 10 povezanih