Повезане вести
Шокантна изјава алмине сестре која је са децом скочила у Бојану! Зет ми је претио: "Шта год да имаш на телефону, не показуј"!…
Курир 08.05.2024
Гента, сестра Алме Арази која се због насиља у породици са троје деце бацила у реку Бојану, изјавила је да јој је супруг њене преминуле сестре претио док су ишли да пријаве нестанак ње и деце. Алмина сестра каже да јој је… »
"Нису ме звали на сахрану сестричине": Болна исповест сестре Албанке која је са децом скочила у Бојану
Мондо 08.05.2024
Сестра настрадале Албанке је у исповести открила какав је био њен брак са Ергисом. Сестра настрадале Албанке је у исповести открила какав је био њен брак са Ергисом. Гента, сестра Алме Арази, која је са троје деце скочила у… »
Шокантна изјава сестре Алме Арази, која је с децом скочила у Бојану: Пријавила сам нестанак, њен муж ми је претио
Нова 08.05.2024
Гента, сестра Алме Арази која се због насиља у породици са троје деце бацила у реку Бојану, изјавила је да јој је супруг њене преминуле сестре претио док су ишли да пријаве нестанак ње и деце, пише Вокс њуз. Алмина сестра… »
Шокантна изјава сестре Алме која је са децом скочила у Бојану: Пријавила сам нестанак, њен муж ми је претио
Телеграф 08.05.2024
Она каже да је 2. маја желела да пријави нестанак своје сестре, али ју је Ергис зауставио. Гента, сестра Алме Арази која се због насиља у породици са троје деце бацила у реку Бојану, изјавила је да јој је супруг њене преминуле… »
"Нисам била сестричини на сахрани, нису ме звали": Исповест Алмине сестре која се с децом бацила у Бојану
Телеграф 08.05.2024
Тела Алме и њено троје деце извучена су из Бојане. Сестра Алме Арази, која је са троје деце скочила у Бојану, испричала је у болној исповести како је изгледао њен брак са Ергисом. Гента је рекла да су Ергис и Алма били у лошим… »
"Алма и деца су: Убијени?!" Албански новинар изнео језиве тврдње о трагедији: "Требало би да се истражи и могућност убиства"
Блиц 07.05.2024
Сумња се да је Алма Арази убила себе и своје троје малолетне деце скочивши с њима у реку Бојану, али Дритан Лаци, новинар албанског листа "Вокс њуз", тврди да би требало да се истражи и могућност убиства у овом случају… »
Вести дана »
Најновија одлука данас ступа на снагу: Огласила се Народна банка Србије
Ало пре 42 минутајош 32 повезане
НИС под санкцијама: Вучић најављује рок и преговори са потенцијалним купцима
Наслови.аи пре 3 минутајош 29 повезаних
Поповић: Нема ничег опаснијег од одбијања полиције да поступи по налогу тужиоца - крај привида правне државе
Н1 Инфо пре 32 минутајош 20 повезаних
ВИДЕО Завирите на тренинг Звезде у Грацу, овако теку припреме за важан меч против Штурма
Нова пре 57 минутајош 56 повезаних