Povezane vesti

Šokantna izjava almine sestre koja je sa decom skočila u Bojanu! Zet mi je pretio: "Šta god da imaš na telefonu, ne…

Šokantna izjava almine sestre koja je sa decom skočila u Bojanu! Zet mi je pretio: "Šta god da imaš na telefonu, ne…

Kurir 08.05.2024
Genta, sestra Alme Arazi koja se zbog nasilja u porodici sa troje dece bacila u reku Bojanu, izjavila je da joj je suprug njene preminule sestre pretio dok su išli da prijave nestanak nje i dece. Almina sestra kaže da joj je Erdžis rekao da "ako je… »
"Nisu me zvali na sahranu sestričine": Bolna ispovest sestre Albanke koja je sa decom skočila u Bojanu

"Nisu me zvali na sahranu sestričine": Bolna ispovest sestre Albanke koja je sa decom skočila u Bojanu

Mondo 08.05.2024
Sestra nastradale Albanke je u ispovesti otkrila kakav je bio njen brak sa Ergisom. Sestra nastradale Albanke je u ispovesti otkrila kakav je bio njen brak sa Ergisom. Genta, sestra Alme Arazi, koja je sa troje dece skočila u Bojanu, ispričala je za… »
"Ne pokazuj šta imaš: U telefonu!" Šok izjava sestre Alme koja je sa decom skočila u Bojanu: "Njen muž mi je pretio, znam…

"Ne pokazuj šta imaš: U telefonu!" Šok izjava sestre Alme koja je sa decom skočila u Bojanu: "Njen muž mi je pretio, znam…

Blic 08.05.2024
Genta, sestra Alme Arazi koja se zbog nasilja u porodici sa troje dece bacila u reku Bojanu, izjavila je da joj je suprug njene preminule sestre pretio dok su išli da prijave nestanak nje i dece, piše VoxNews. Almina sestra kaže da joj je Ergis rekao… »
Šokantna izjava sestre Alme Arazi, koja je s decom skočila u Bojanu: Prijavila sam nestanak, njen muž mi je pretio

Šokantna izjava sestre Alme Arazi, koja je s decom skočila u Bojanu: Prijavila sam nestanak, njen muž mi je pretio

Nova 08.05.2024
Genta, sestra Alme Arazi koja se zbog nasilja u porodici sa troje dece bacila u reku Bojanu, izjavila je da joj je suprug njene preminule sestre pretio dok su išli da prijave nestanak nje i dece, piše Voks njuz. Almina sestra kaže da joj je Ergis rekao… »
Šokantna izjava sestre Alme koja je sa decom skočila u Bojanu: Prijavila sam nestanak, njen muž mi je pretio

Šokantna izjava sestre Alme koja je sa decom skočila u Bojanu: Prijavila sam nestanak, njen muž mi je pretio

Telegraf 08.05.2024
Ona kaže da je 2. maja želela da prijavi nestanak svoje sestre, ali ju je Ergis zaustavio. Genta, sestra Alme Arazi koja se zbog nasilja u porodici sa troje dece bacila u reku Bojanu, izjavila je da joj je suprug njene preminule sestre pretio dok su… »
"Nisam bila sestričini na sahrani, nisu me zvali": Ispovest Almine sestre koja se s decom bacila u Bojanu

"Nisam bila sestričini na sahrani, nisu me zvali": Ispovest Almine sestre koja se s decom bacila u Bojanu

Telegraf 08.05.2024
Tela Alme i njeno troje dece izvučena su iz Bojane. Sestra Alme Arazi, koja je sa troje dece skočila u Bojanu, ispričala je u bolnoj ispovesti kako je izgledao njen brak sa Ergisom. Genta je rekla da su Ergis i Alma bili u lošim odnosima zbog njene… »
"Alma i deca su: Ubijeni?!" Albanski novinar izneo jezive tvrdnje o tragediji: "Trebalo bi da se istraži i mogućnost ubistva"

"Alma i deca su: Ubijeni?!" Albanski novinar izneo jezive tvrdnje o tragediji: "Trebalo bi da se istraži i mogućnost ubistva"

Blic 07.05.2024
Sumnja se da je Alma Arazi ubila sebe i svoje troje maloletne dece skočivši s njima u reku Bojanu, ali Dritan Laci, novinar albanskog lista "Voks njuz", tvrdi da bi trebalo da se istraži i mogućnost ubistva u ovom slučaju. Novinar albanskog lista je… »

Vesti dana »