Povezane vesti
Izrael i Palestinci: Netanjahu zna da opstanak Hamasa za njega znači poraz, smatra urednik BBC-ja
BBC News 08.05.2024
Izraelskog premijera čekaju teške odluke posle iznenađujućeg pristanka Hamasa na predstavljeni nacrt sporazuma o primirju. Posle višemesečnih povremenih tvrdih pregovora između zaraćenih strana i posrednika, došlo je vreme za teške odluke. Hamas je… »
Izrael i Palestinci: Netanjahu zna da opstanak Hamasa za njega znači poraz, smatra urednik BBC-ja
Radio 021 08.05.2024
Izraelskog premijera čekaju teške odluke posle iznenađujućeg pristanka Hamasa na predstavljeni nacrt sporazuma o primirju. Reuters Posle višemesečnih povremenih tvrdih pregovora između zaraćenih strana i posrednika, došlo je vreme za teške odluke. Hamas… »
Danas 08.05.2024
Posle višemesečnih povremenih tvrdih pregovora između zaraćenih strana i posrednika, došlo je vreme za teške odluke. Hamas je pristao na nacrt sporazuma o primirju, koji je „daleko od ispunjavanja izraelskih zahteva“, prema izraelskom premijeru Benjaminu… »
Južne vesti 08.05.2024
Reuters Posle višemesečnih povremenih tvrdih pregovora između zaraćenih strana i posrednika, došlo je vreme za teške odluke. Hamas je pristao na nacrt sporazuma o primirju, koji je „daleko od ispunjavanja izraelskih zahteva", prema izraelskom premijeru… »
NIN 08.05.2024
Posle višemesečnih povremenih tvrdih pregovora između zaraćenih strana i posrednika, došlo je vreme za teške odluke. Hamas je pristao na nacrt sporazuma o primirju, koji je "daleko od ispunjavanja izraelskih zahteva", prema izraelskom premijeru Benjaminu… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi i građani u Beogradu i Novom Sadu odali poštu žrtvama akcije "Oluja"
RTS pre 11 minutajoš 28 povezanih

Vučić pomilovao devojku koja je automobilom udarila i teško povredila studentkinju na protestu
Pravda pre 21 minutajoš 18 povezanih

Privatno obezbeđenje uoči konstitutivne sednice SO Kosjerić, TV N1 ne može unutra
Cenzolovka pre 5 satijoš 36 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 10 satijoš 27 povezanih

Obeležena godišnjica “Oluje”: Parastos u Beogradu i Banjaluci
Serbian News Media pre 8 satijoš 22 povezane