Povezane vesti
Izrael i Palestinci: Netanjahu zna da opstanak Hamasa za njega znači poraz, smatra urednik BBC-ja
BBC News 08.05.2024
Izraelskog premijera čekaju teške odluke posle iznenađujućeg pristanka Hamasa na predstavljeni nacrt sporazuma o primirju. Posle višemesečnih povremenih tvrdih pregovora između zaraćenih strana i posrednika, došlo je vreme za teške odluke. Hamas… »
Izrael i Palestinci: Netanjahu zna da opstanak Hamasa za njega znači poraz, smatra urednik BBC-ja
Radio 021 08.05.2024
Izraelskog premijera čekaju teške odluke posle iznenađujućeg pristanka Hamasa na predstavljeni nacrt sporazuma o primirju. Reuters Posle višemesečnih povremenih tvrdih pregovora između zaraćenih strana i posrednika, došlo je vreme za teške… »
Danas 08.05.2024
Posle višemesečnih povremenih tvrdih pregovora između zaraćenih strana i posrednika, došlo je vreme za teške odluke. Hamas je pristao na nacrt sporazuma o primirju, koji je „daleko od ispunjavanja izraelskih zahteva“, prema izraelskom premijeru… »
NIN 08.05.2024
Posle višemesečnih povremenih tvrdih pregovora između zaraćenih strana i posrednika, došlo je vreme za teške odluke. Hamas je pristao na nacrt sporazuma o primirju, koji je "daleko od ispunjavanja izraelskih zahteva", prema izraelskom premijeru… »
Južne vesti 08.05.2024
Reuters Posle višemesečnih povremenih tvrdih pregovora između zaraćenih strana i posrednika, došlo je vreme za teške odluke. Hamas je pristao na nacrt sporazuma o primirju, koji je „daleko od ispunjavanja izraelskih zahteva", prema izraelskom… »
Vesti dana »
"Ovo je prilika za formiranje odgovorne vlade" Grubešić tvrdi: Prelazna Vlada ne bi imala legitimitet jer ne bi bila izbor naroda
Kurir pre 24 minutajoš 53 povezane
Đajić saslušan u svojstvu građanina: „Za sve tvrdnje sam rekao da imam dokaze“
Nova pre 1 satjoš 14 povezanih
Tramp pristao da odloži primenu carina protiv Meksika, za Kanadu i Kinu važe od sutra
Nova pre 4 satijoš 42 povezane
Žestoka prozivka Vučića: Nikezić objavio video sa porukom "Gospodine Vučiću, manite se ćorava posla!" (video)
Pravda pre 42 minutajoš 30 povezanih