Повезане вести

„Бергман се преврће у гробу“: Коментар Душке Вучинић о којем се прича више него о песмама Евровизије

„Бергман се преврће у гробу“: Коментар Душке Вучинић о којем се прича више него о песмама Евровизије

Нова 08.05.2024
Душка Вучинић традиционално на РТС-у преноси Евровизију домаћим гледаоцима, а сада се о једној њеној изјави навелико прича. Синоћ је одржано прво полуфинале Евровизије у шведском Малмеу и после једног од такмичара на РТС-у су… »
Душку за министарку! Радила пренос Песме Евровизије, мреже се усијале - "Завидна висина злобе, задовољна сам!"

Душку за министарку! Радила пренос Песме Евровизије, мреже се усијале - "Завидна висина злобе, задовољна сам!"

Мондо 08.05.2024
Душка Вучинић и ове године одушевила кориснике друштвених мрежа! Душка Вучинић и ове године одушевила кориснике друштвених мрежа! Водитељка РТС која сваке године извештава гледаоце у Србији из коментаторске кабине Евровизије… »
"Нисам била у елементу": Душка Вучинић за Блиц коментарише резултат полуфинала Евровизије: "ова земља ме је највише…

"Нисам била у елементу": Душка Вучинић за Блиц коментарише резултат полуфинала Евровизије: "ова земља ме је највише…

Блиц 08.05.2024
Водитељка РТС која сваке године извештава гледаоце у Србији из коментаторске кабине Евровизије, овога пута је у Малмеу са нашом представницом Теиа Дором, а њени добро чувени коментари ни синоћ нису ништа мање занимљиви него… »
Душка вучинић и ове године бриљира: "Бергман се преврће у гробу", води Евровизију како само она уме: "Хоћу да се наша стена…

Душка вучинић и ове године бриљира: "Бергман се преврће у гробу", води Евровизију како само она уме: "Хоћу да се наша стена…

Блиц 07.05.2024
Водитељка РТС која сваке године извештава гледаоце у Србији из коментаторске кабине Евровизије, овога пута је у Малмеу са нашом представницом Теиа Дором, а њени добро чувени коментари ни вечерас нису ништа мање занимљиви него… »

Вести дана »