Повезане вести

"Шта све ми морамо да гледамо? За разлику од ових, они су бар имали гаће" Душка Вучинић згрожена "гологузим" представником…

"Шта све ми морамо да гледамо? За разлику од ових, они су бар имали гаће" Душка Вучинић згрожена "гологузим" представником…

Блиц 08.05.2024
Представник Финске са песмом "Но Рулес" у првом полуфиналу "Евровизије 2024" заиграо је на карту шокирања, па је изгледало у више наврата као да је го. Финска је ушла у финале " Евровизије 2024", међутим, људи су имали опречна… »
„Боже, шта све морамо да гледамо“: Душка Вучинић имала је урнебесне коментаре у току првог полуфинала Евровизије – „Изгледа…

„Боже, шта све морамо да гледамо“: Душка Вучинић имала је урнебесне коментаре у току првог полуфинала Евровизије – „Изгледа…

Нова 08.05.2024
Душка Вучинић на својствен начин обележава Евровизију сваке године. Душка Вучинић традиционално сваке године преноси дешавања на великој евровизијској сцени. Њени често саркастични коментари сваке године су тема на друштвеним… »
"Боже, шта ми све морамо да гледамо" Душка Вучинић бриљирала с коментарима у полуфиналу: "Изгледа као Трамп у жалости" хит…

"Боже, шта ми све морамо да гледамо" Душка Вучинић бриљирала с коментарима у полуфиналу: "Изгледа као Трамп у жалости" хит…

Курир 08.05.2024
Душка Вучинић је својеврсна икона Евровизије, бар кад је публика у Србији у питању. Традиционално управо она сваке године преноси дешавања на великој евровизијској сцени, што је случај и ове године. Њени често саркастични… »

Вести дана »