Повезане вести

"Силовали су ме": Ко је Бамбие Тхуг чији наступ на Евровизији 2024 сви коментаришу: Изјашњава се као небинарна особа, од…

"Силовали су ме": Ко је Бамбие Тхуг чији наступ на Евровизији 2024 сви коментаришу: Изјашњава се као небинарна особа, од…

Блиц 08.05.2024
Представник Бамбие Тхуг из Ирске изазвало је бројне реакције публике након наступа у првом полуфиналу на "Евровизији 2024" која се ове године одржава у Малмеу. Бамбие Тхуг је на " Евровизији 2024" носило рогове, свеће су на бини… »
Евровизија 2024: Ко је Бамбие Тхуг?

Евровизија 2024: Ко је Бамбие Тхуг?

Данас 08.05.2024
Ирску ове године на Евровизији представља Бамбие Тхуг, небинардна особа која је прошла у финале након првог полуфинала. Бамбие Тхуг добро стоји на кладионицама пред финале, где се налази на петом месту фаворита, са 6% шансе за… »
"Паганство ми је у крви": Наступ Ирске на Евровизији 2024 обележили рогови и ритуали, а овако је Бамбие Тхуг одрасло…

"Паганство ми је у крви": Наступ Ирске на Евровизији 2024 обележили рогови и ритуали, а овако је Бамбие Тхуг одрасло…

Блиц 08.05.2024
Бамбие Тхуг из Ирске изазвало је лавину коментара својим наступом у првом полуфиналу на "Евровизији 2024" која се ове године одржава у Малмеу. Бамбие Тхуг је на " Евровизији 2024" носило рогове, свеће су на бини биле постављене… »
Згрозила свет пентаграмом и роговима! Испливале шок фотке представнице Ирске на Еуросонгу - овако заиста изгледа!

Згрозила свет пентаграмом и роговима! Испливале шок фотке представнице Ирске на Еуросонгу - овако заиста изгледа!

Мондо 08.05.2024
Испливале старе слике Бамби Таг! Испливале старе слике Бамби Таг! Бамби Таг је представница Ирске на овогодишњој Песми Евровизије у Малмеу и једина извођачица, поред гологу*ог Финца, која је шокирала гледаоце крај малих екрана… »
Мреже горе због хорора на евровизији! Најјезивији наступ икада Представница Ирске шокирала Европу: "Судњи дан!" - рогови…

Мреже горе због хорора на евровизији! Најјезивији наступ икада Представница Ирске шокирала Европу: "Судњи дан!" - рогови…

Блиц 07.05.2024
Бамбие Тхуг из Ирске наступила је вечерас у првом полуфиналу "Евровизије", а њен наступ шокирао је гледаоце крај малих екрана широм света. Носила је рогове, свеће су биле постављене у круг, а низ симбола смо могли да видимо и… »

Вести дана »