Povezane vesti
Završen tet-a-tet sastanak, Vučić: Zajedničku saradnju podižemo na nivo zajedničke budućnosti
Glas Zapadne Srbije 08.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas nakon tet-a-tet sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom da dve zemlje očekuje napredak u zajedničkoj saradnji, koja će se, kako je rekao, podići na nivo zajedničke budućnosti. On je na… »
Vučić: Saradnja sa Kinom u svim oblastima, podrška Ekspu 2027
Radio sto plus 08.05.2024
{Video1:} “Beskrajno sam zahvalan na prilici da naučimo mnogo toga i na poštovanju koje pokazujete prema jednoj maloj zemlji a mi ćemo umeti da to uzvratimo”, rekao je Vučić posle sastanka sa kineskim predsednikom koji je u dvodnevnoj poseti… »
Vesti dana »

Tristan blistao i doneo pobedu, Bogdan i Vasa imali veče za zaborav: Ovo je učinak Srba u NBA ligi
Mondo pre 2 satajoš 17 povezanih

Otkazan meč Đoković - Korda: Srbin nije odigrao četvrfinale Majamija zbog novog teniskog pravila
Večernje novosti pre 2 satajoš 13 povezanih

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Tri poruke iz prepiske na Signalu o napadu na Jemen – analiza i objašnjenje
Danas pre 32 minutajoš 10 povezanih