Povezane vesti
[POSLEDNJA VEST] Vučić: Razgovaramo sa neimenovanom kineskom kompanijom o „letećim taksijima“
Tango Six 08.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, tokom zajedničke izjave sa predsednikom Kine Si Đinpingom, izjavio je da će Srbija sarađivati i sa neimenovanom kineskom kompanijom u oblasti eVTOL letelica (neadekvatno popularno nazvanih „letećim… »
Vučić Si Đinpingu: Smejali su mi se, ali uspostavićemo leteće taksije 2027. u Beogradu
Nova 08.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je posle sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom da su mu se u Srbiji smejali kada je govorio o letećim taksijima, ali je dodao da Srbija razgovara sa kineskom kompanijom oko letećeg taksija i da… »
Vučić Siju: Smejali su mi se, ali uspostavićemo leteće taksije 2027. u Beogradu
N1 Info 08.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je posle sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom da su mu se u Srbiji smejali kada je govorio o letećim taksijima, ali je dodao da Srbija razgovara sa kineskom kompanijom oko letećeg taksija i da… »
Vesti dana »
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 38 minutajoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 3 satajoš 2 povezane