Povezane vesti
Prijavu poreza podnelo više od 2.700 frilensera
RTV Novi Pazar 08.05.2024
U prvom kvartalu ove godine preko portala Frilenseri podneto je preko 2.700poreskih prijava. Ova platforma je od aprila dostupna i na engleskom jeziku. Na taj način je olakšano stranim fizičkim licima prijavljivanje prihoda koji je predmet oporezivanja u… »
Prijavu poreza za prvi kvartal podnelo više od 2.700 frilensera u Srbiji Zrenjanin - Porez frilensera
Volim Zrenjanin 08.05.2024
Beograd, 7. maj 2024 – U prvom kvartalu ove godine preko portala Frilenseri podneto je preko 2.700 poreskih prijava. Ova platforma je od aprila dostupna i na engleskom jeziku, čime je olakšano stranim fizičkim licima prijavljivanje prihoda koji je… »
Prijavu poreza za prvi kvartal podnelo više od 2.700 frilensera
PC Press 08.05.2024
U prvom kvartalu ove godine preko portala Frilenseri podneto je preko 2.700 poreskih prijava. Ova platforma je od aprila dostupna i na engleskom jeziku, čime je olakšano stranim fizičkim licima prijavljivanje prihoda koji je predmet oporezivanja u… »
Vesti dana »

Urednici Junajted medija izrazili zabrinutost zbog smene čelnih ljudi Junajted grupe
Beta pre 2 satajoš 21 povezana

Ministarstvo poljoprivrede: Važne izmene u Nacrtu zakona o organskoj proizvodnji
Forbes pre 1 satjoš 15 povezanih

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih

MSP: Formiran Krizni štab za evakuaciju građana Srbije iz Izraela i Irana
Danas pre 3 satajoš 31 povezana

Usvajaju se odluke na Skupštini grada - mala rasprava, pa sve po starom
Radio 021 pre 34 minutajoš 59 povezanih