Povezane vesti
Mateo Beretini se povukao sa mastersa u Rimu
Politika 08.05.2024
RIM – Italijanski teniser Mateo Beretini saopštio je danas da se povukao sa mastersa u Rimu zbog povrede. „Pokušao sam da uradim sve da igram u Rimu, ali neću uspeti. Nisam spreman da se takmičim. Morao sam da ostavim svoje srce po strani i uradim… »
Još jedan teniski as odustao od rima: Beretini se povukao zbog povrede
Dnevnik 08.05.2024
Italijanski teniser Mateo Beretini saopštio je da se povukao sa mastersa u Rimu zbog povrede. "Pokušao sam da uradim sve da igram u Rimu, ali neću uspeti. Nisam spreman da se takmičim. Morao sam da ostavim svoje srce po strani i uradim ono što je… »
Šok za navijače, finalista Vimbldona se povukao sa mastersa u Rimu
Sportski žurnal 08.05.2024
Umesto Beretinija u glavni žreb mastersa u Rimu ušao je „laki luzer”, Amerikanac Džefri Džon Volf. Italijanski teniser Mateo Beretini saopštio je da se povukao sa mastersa u Rimu zbog povrede. - Pokušao sam da uradim sve da igram u Rimu, ali… »
Još jedan teniski as odustao od Rima
B92 08.05.2024
Italijanski teniser Mateo Beretini saopštio je da se povukao sa mastersa u Rimu zbog povrede. "Pokušao sam da uradim sve da igram u Rimu, ali neću uspeti. Nisam spreman da se takmičim. Morao sam da ostavim svoje srce po strani i uradim ono što je… »
Novi šok: Još jedan Italijan odustao od Rima
Večernje novosti 08.05.2024
Italijanski teniser Mateo Beretini saopštio je danas da se povukao sa mastersa u Rimu zbog povrede. Foto: Profimedia Dodao je i da se nada će biti spreman za Rolan Garos. - Pokušao sam da uradim sve da igram u Rimu, ali neću uspeti. Nisam spreman da… »
Vesti dana »
Oglasio se Nikola Ristić na društvenoj mreži Iks, nakon današnjeg privođenja pred protest u Novom Sadu
Danas pre 1 satjoš 50 povezanih
Performans sa crvenom farbom viđen i protiv Putina: Opozicija bi da ruši vlast po ukrajinskom receptu! Instrukcije stižu iz istih centara moći?!
Kurir pre 1 satjoš 15 povezanih
Opozicioni poslanici i građanski aktivisti na Savskom mostu - policiji stiglo pojačanje
Insajder pre 1 satjoš 29 povezanih
Upravnik zatvora: Vesić već 90 sati štrajkuje glađu, ali nije životno ugrožen
N1 Info pre 4 satijoš 22 povezane