Povezane vesti
Mateo Beretini se povukao sa mastersa u Rimu
Politika 08.05.2024
RIM – Italijanski teniser Mateo Beretini saopštio je danas da se povukao sa mastersa u Rimu zbog povrede. „Pokušao sam da uradim sve da igram u Rimu, ali neću uspeti. Nisam spreman da se takmičim. Morao sam da ostavim svoje srce po strani i uradim… »
Još jedan teniski as odustao od rima: Beretini se povukao zbog povrede
Dnevnik 08.05.2024
Italijanski teniser Mateo Beretini saopštio je da se povukao sa mastersa u Rimu zbog povrede. "Pokušao sam da uradim sve da igram u Rimu, ali neću uspeti. Nisam spreman da se takmičim. Morao sam da ostavim svoje srce po strani i uradim ono što je… »
Šok za navijače, finalista Vimbldona se povukao sa mastersa u Rimu
Sportski žurnal 08.05.2024
Umesto Beretinija u glavni žreb mastersa u Rimu ušao je „laki luzer”, Amerikanac Džefri Džon Volf. Italijanski teniser Mateo Beretini saopštio je da se povukao sa mastersa u Rimu zbog povrede. - Pokušao sam da uradim sve da igram u Rimu, ali… »
Još jedan teniski as odustao od Rima
B92 08.05.2024
Italijanski teniser Mateo Beretini saopštio je da se povukao sa mastersa u Rimu zbog povrede. "Pokušao sam da uradim sve da igram u Rimu, ali neću uspeti. Nisam spreman da se takmičim. Morao sam da ostavim svoje srce po strani i uradim ono što je… »
Novi šok: Još jedan Italijan odustao od Rima
Večernje novosti 08.05.2024
Italijanski teniser Mateo Beretini saopštio je danas da se povukao sa mastersa u Rimu zbog povrede. Foto: Profimedia Dodao je i da se nada će biti spreman za Rolan Garos. - Pokušao sam da uradim sve da igram u Rimu, ali neću uspeti. Nisam spreman da… »
Vesti dana »

Ministarstvo odbrane Srbije odbacilo navode o upotrebi zvučnog topa na protestu u Beogradu
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 42 povezane

Demonstranti preplavili Beograd na jednom od najvećih protesta, incidenti pred kraj
BBC News pre 4 satijoš 74 povezane

"Ljudi su me gazili, a spaljena tela su bila svuda": Jeziva ispovest devojke koja je preživela horor u Kočanima: Po bolnicama očajnički traži sestru
Blic pre 24 satajoš 240 povezanih

UŽIVO - Zvezda obeležila rođendan pred nekoliko hiljada ljudi na "Marakani"
Sportske.net pre 24 satajoš 40 povezanih