Povezane vesti
Naučila sam da me šamaraju i udaraju! Mislila da joj je to jedini izlaz: Pokazaću telo onoliko koliko plate
Mondo 08.05.2024
Život Milice Dabović nije bio nimalo lak, a u više navrata je govorila o ljubavnim brodolomima i nasilju koje je trpela od partnera. Život Milice Dabović nije bio nimalo lak, a u više navrata je govorila o ljubavnim brodolomima i nasilju koje je… »
Ispovest Milice Dabović sve razara: Naučila sam da me šamaraju i udaraju, pokazivaću telo onoliko koliko plate...
Kurir 08.05.2024
Bivša košarkašica Milica Dabović otvoreno je govorila o nasilju koje je pretpela od bivšeg partnera sa kojim ima sina Stefana. Milica danas tvrdi da je iz svega izašla jača, ali priznaje da neke stvari nije bilo lako podneti. - Danas lakše… »
"Naučila sam da me šamaraju i udaraju": Bolna ispovest Milice Dabović o nasilju koje je trpela: "Mislila sam da će me dete…
Blic 08.05.2024
Bivša košarkašica Milica Dabović otvoreno je govorila o nasilju koje je pretpela od bivšeg partnera sa kojim ima sina Stefana. Milica danas tvrdi da je iz svega izašla jača, ali priznaje da neke stvari nije bilo lako podneti. - Danas lakše… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 7 satijoš 6 povezanih
Tužilac MKS-a pozvao države članice da primene odluku suda o hapšenju Netanjahua i svih drugih
Danas pre 6 satijoš 6 povezanih
Teksas nudi Trampu zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Danas pre 7 satijoš 2 povezane