Povezane vesti
Naučila sam da me šamaraju i udaraju! Mislila da joj je to jedini izlaz: Pokazaću telo onoliko koliko plate
Mondo 08.05.2024
Život Milice Dabović nije bio nimalo lak, a u više navrata je govorila o ljubavnim brodolomima i nasilju koje je trpela od partnera. Život Milice Dabović nije bio nimalo lak, a u više navrata je govorila o ljubavnim brodolomima i nasilju koje je trpela… »
Ispovest Milice Dabović sve razara: Naučila sam da me šamaraju i udaraju, pokazivaću telo onoliko koliko plate...
Kurir 08.05.2024
Bivša košarkašica Milica Dabović otvoreno je govorila o nasilju koje je pretpela od bivšeg partnera sa kojim ima sina Stefana. Milica danas tvrdi da je iz svega izašla jača, ali priznaje da neke stvari nije bilo lako podneti. - Danas lakše podnosim… »
Vesti dana »
Blokirani aerodromi, sve stalo, sprema se napad?! Rusija izdala hitno upozorenje, može da počne u svakom trenutku: "Bežite!" (foto, video)
Blic pre 57 minutajoš 17 povezanih
Letos ga niko nije želeo, a sada nastavlja trku sa Jokićem: Vestbruk upisao novi tripl-dabl i još više odmakao našem asu!
Hot sport pre 12 minutajoš 13 povezanih
Prijatelji Zapadnog Balkana: Odnos prema Srbiji testira kredibilitet EU, moramo da prestanemo da skrećemo pogled s načina vladavine Vučića
N1 Info pre 1 satjoš 6 povezanih
Dvostruko ubistvo u Nikšiću: Policija došla do saznanja o identitetu izvršioca
Danas pre 7 minutajoš 10 povezanih