Povezane vesti
"Uvek sam se igrala doktorki, znala sam da ću biti lekar": Dr Vesna Turkulov o tome kada je izabrala medicinu
Telegraf 08.05.2024
"Tako smo se i sestra i ja igrale lutkama, s onim doktorskim priborom s kojim su se sva deca igrala",, otkriva Vesna Turkulov. Profesor dr Vesna Turkulov, redovna profesorka Medicinskog fakulteta u Novom Sadu, otkrila je kada joj se javila želja da… »
„Znala sam da ću biti lekar“ Prof. dr Turkulov otkrila detalje iz detinjstva: Sestra i ja smo se igrale doktorskim…
Kurir 08.05.2024
Profesorka dr Vesna Turkolov, nosilac liste SNS na novosadskim izborima, otkrila je za Gradske info kada joj se javila želja da postane lekar, ali i da li je njen sin krenuo majčinim stopama. -Uvek sam se igrala doktorki, znala sam da ću biti lekar… »
"Znala sam da ću biti lekar" Prof. dr Turkulov otkrila detalje iz detinjstva: Sestra i ja smo se igrale doktorskim priborom…
Dnevnik 08.05.2024
Profesorka dr Vesna Turkolov, nosilac liste SNS na novosadskim izborima, otkrila je za Gradske info kada joj se javila želja da postane lekar, ali i da li je njen sin krenuo majčinim stopama. -Uvek sam se igrala doktorki, znala sam da ću biti lekar… »
Vesti dana »

Novi snimci trenutka koji je izazvao paniku među građanima: Policija užurbano napušta lokaciju pre udara „zvučnog topa“
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 24 minutajoš 9 povezanih

I oni su naši heroji: Legendarni Srbi bili uz studente – Đoković, Vidić, Bodiroga…
Nova pre 2 satajoš 10 povezanih

Najmanje 50 osoba poginulo u požaru u diskoteci u Kočanima u Severnoj Makedoniji
RTV Novi Pazar pre 34 minutajoš 64 povezane

Vasiljević: Veći deo protesta protekao mirno, pripadnici MUP-a nisu upotrebljavali nikakva sredstva prinude
RTS pre 35 minutajoš 11 povezanih