Повезане вести
"Увек сам се играла докторки, знала сам да ћу бити лекар": Др Весна Туркулов о томе када је изабрала медицину
Телеграф 08.05.2024
"Тако смо се и сестра и ја играле луткама, с оним докторским прибором с којим су се сва деца играла",, открива Весна Туркулов. Професор др Весна Туркулов, редовна професорка Медицинског факултета у Новом Саду, открила је када јој… »
„Знала сам да ћу бити лекар“ Проф. др Туркулов открила детаље из детињства: Сестра и ја смо се играле докторским прибором…
Курир 08.05.2024
Професорка др Весна Турколов, носилац листе СНС на новосадским изборима, открила је за Градске инфо када јој се јавила жеља да постане лекар, али и да ли је њен син кренуо мајчиним стопама. -Увек сам се играла докторки, знала… »
"Знала сам да ћу бити лекар" Проф. др Туркулов открила детаље из детињства: Сестра и ја смо се играле докторским прибором…
Дневник 08.05.2024
Професорка др Весна Турколов, носилац листе СНС на новосадским изборима, открила је за Градске инфо када јој се јавила жеља да постане лекар, али и да ли је њен син кренуо мајчиним стопама. -Увек сам се играла докторки, знала… »
Вести дана »
Трамп критиковао Зеленског: Разочаран сам што украјински председник није прочитао амерички мировни предлог
Сербиан Невс Медиа пре 47 минутајош 31 повезана
Е, па тако игра тата! Лука Дончић се вратио у Америку и разнео Филаделфију
Вечерње новости пре 12 минутајош 27 повезаних