Povezane vesti
"Uvek sam se igrala doktorki, znala sam da ću biti lekar": Dr Vesna Turkulov o tome kada je izabrala medicinu
Telegraf 08.05.2024
"Tako smo se i sestra i ja igrale lutkama, s onim doktorskim priborom s kojim su se sva deca igrala",, otkriva Vesna Turkulov. Profesor dr Vesna Turkulov, redovna profesorka Medicinskog fakulteta u Novom Sadu, otkrila je kada joj se javila želja da… »
„Znala sam da ću biti lekar“ Prof. dr Turkulov otkrila detalje iz detinjstva: Sestra i ja smo se igrale doktorskim…
Kurir 08.05.2024
Profesorka dr Vesna Turkolov, nosilac liste SNS na novosadskim izborima, otkrila je za Gradske info kada joj se javila želja da postane lekar, ali i da li je njen sin krenuo majčinim stopama. -Uvek sam se igrala doktorki, znala sam da ću biti lekar… »
"Znala sam da ću biti lekar" Prof. dr Turkulov otkrila detalje iz detinjstva: Sestra i ja smo se igrale doktorskim priborom…
Dnevnik 08.05.2024
Profesorka dr Vesna Turkolov, nosilac liste SNS na novosadskim izborima, otkrila je za Gradske info kada joj se javila želja da postane lekar, ali i da li je njen sin krenuo majčinim stopama. -Uvek sam se igrala doktorki, znala sam da ću biti lekar… »
Vesti dana »

Ipak nije bila policija: Bajker tvrdi da su motociklisti užurbano napustili mesto udara u Beogradu
Radio 021 pre 1 satjoš 56 povezanih

Koliko ljudi je na protestu u Beogradu? Prve procene kažu – 500.000
Pravda pre 19 satijoš 9 povezanih

"Nikad nismo koristili zvučni top" Direktor policije Vasiljević o protestu: 31 priveden, lomili, uništavali traktore, tukli se među sobom
Kurir pre 3 satajoš 27 povezanih

Vlada Srbije donela odluku da 18. mart bude Dan žalosti zbog tragedije u Severnoj Makedoniji
Euronews pre 17 minutajoš 212 povezane

Lončar: Rekli su da je preminuo čovek od "zvučnog topa", a juče niko nije umro od 11.26 sati u Urgentnom centru
Blic pre 46 minutajoš 30 povezanih