Povezane vesti
Greta Tunberg kažnjena sa 550 dolara zbog blokade ulaza u švedski parlament
Politika 08.05.2024
Švedski sud naložio je klimatskoj aktivistkinji Greti Tunberg da plati novčanu kaznu u iznosu od 6.000 švedskih kruna (550 dolara) zbog odbijanja da posluša naređenja policije kada je u dva navrata blokirala ulaz u švedski parlament, saopštio je danas… »
Greta Tunberg kažnjena sa 550 dolara zbog blokade ulaza u švedski parlament
Euronews 08.05.2024
Švedski sud naložio je klimatskoj aktivistkinji Greti Tunberg da plati novčanu kaznu u iznosu od 6.000 švedskih kruna (550 dolara) zbog odbijanja da posluša naređenja policije kada je u dva navrata blokirala ulaz u švedski parlament, saopštio je danas… »
Vesti dana »
Šta je traženo i nađeno u zgradi Rektorata? Tintor i Stevanović za Euronews Srbija o akciji UKP-a
Euronews pre 2 satajoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 3 satajoš 8 povezanih
AMSS upozorava: Promenljivo vreme otežava vožnju, kamioni čekaju i do šest sati na granici
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 35 povezanih
Počeo povratak na Mesec posle pola veka! Ljudi će prvi put u istoriji otputovati najdalje od Zemlje, a najopasnija misija tek stiže
Blic pre 13 minutajoš 53 povezane
BLOG UŽIVO: Donald Tramp preti Iranu „izuzetno snažnim“ udarom, nafta skače, azijska tržišta u padu
Insajder pre 13 minutajoš 62 povezane