Повезане вести
Јецаји одзвањају елитом! Јањуш кука на сав глас због покојног брата, потресне сцене терају сузе на очи!
Ало 08.05.2024
Јањуш зајецао као никад до сада на помен покојног брата. Водитељ Дарко Танасијевић у току днашњег разговора са учесницима ријалити програма Елита, покренуо је тему "успомене". На ред је дошао Марко Јањушевић Јањуш који се у… »
Јањуш кука на сав глас! Због покојног брата се савио преко стола и јеца у сузама, потресне сцене (видео)
Курир 08.05.2024
Водитељ Дарко Танасијевић поразговарао је са Марком Јањушевићем Јањушем о данашњој теми, која је: "Успомене". Која је твоја омиљена успомена из детињства - питао је Дарко. Па, хајде да кажеш да је доста успомена било, наше… »
Мом брату су морали да секу ногу и руку! Станислав Крофак открио детаље стравичне трагедије која је задесила његову породицу!…
Ало 08.05.2024
Настао мук у Белој кући. Водитељ Дарко Танасијевић у току днашњег разговора са учесницима ријалити програма Елита, покренуо је тему "успомене". У току тог разговора, Станислав Крофак је шокирао све својом потрсном причом. -… »
"Морали су да му секу ногу и руку" Станислав Крофак о стравичној трагедији: Брат је пао испред мене са крова зграде, а ја…
Курир 08.05.2024
Водитељ Дарко Танасијевић поразговарао је са Станиславом Крофаком о данашњој теми, која је: "Успомене". Која сећања би волео да можеш да обришеш - питао је Дарко. Када ми је брат пао с крова, рођени брат, пао је испред од… »
Вести дана »
Украјинци и Американци о овом питању преговарали 6 сати Зеленском једна ствар најтеже пада, огласио се и Макрон: "Притиснућемо их најјаче до сада"
Блиц пре 7 сатијош 2 повезане
Тешка саобраћајна несрећа у Новом Саду, возила потпуно уништена, има повређених
Данас пре 2 сатајош 5 повезаних
(Фото) Сабласне сцене из Ниша! Шта се ово дешава?! Не види се ни прст пред оком, због ове појаве сви морамо бити на екстремном опрезу
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) "Она је прекинула однос..." Принц од Врање о везама и томе какав је када се заљуби, а шта ради када љубав није узвраћена
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане
Руска војска ушла у Хуљајполе у Запорошкој области, у току уличне борбе
Политика пре 3 сатајош 2 повезане