Povezane vesti

Jecaji odzvanjaju elitom! Janjuš kuka na sav glas zbog pokojnog brata, potresne scene teraju suze na oči!

Jecaji odzvanjaju elitom! Janjuš kuka na sav glas zbog pokojnog brata, potresne scene teraju suze na oči!

Alo 08.05.2024
Janjuš zajecao kao nikad do sada na pomen pokojnog brata. Voditelj Darko Tanasijević u toku dnašnjeg razgovora sa učesnicima rijaliti programa Elita, pokrenuo je temu "uspomene". Na red je došao Marko Janjušević Janjuš koji se u toku svog… »
Janjuš kuka na sav glas! Zbog pokojnog brata se savio preko stola i jeca u suzama, potresne scene (video)

Janjuš kuka na sav glas! Zbog pokojnog brata se savio preko stola i jeca u suzama, potresne scene (video)

Kurir 08.05.2024
Voditelj Darko Tanasijević porazgovarao je sa Markom Janjuševićem Janjušem o današnjoj temi, koja je: "Uspomene". Koja je tvoja omiljena uspomena iz detinjstva - pitao je Darko. Pa, hajde da kažeš da je dosta uspomena bilo, naše detinjstvo tada i… »
Mom bratu su morali da seku nogu i ruku! Stanislav Krofak otkrio detalje stravične tragedije koja je zadesila njegovu…

Mom bratu su morali da seku nogu i ruku! Stanislav Krofak otkrio detalje stravične tragedije koja je zadesila njegovu…

Alo 08.05.2024
Nastao muk u Beloj kući. Voditelj Darko Tanasijević u toku dnašnjeg razgovora sa učesnicima rijaliti programa Elita, pokrenuo je temu "uspomene". U toku tog razgovora, Stanislav Krofak je šokirao sve svojom potrsnom pričom. - Koja sećanja bi voleo… »
"Morali su da mu seku nogu i ruku" Stanislav Krofak o stravičnoj tragediji: Brat je pao ispred mene sa krova zgrade, a ja…

"Morali su da mu seku nogu i ruku" Stanislav Krofak o stravičnoj tragediji: Brat je pao ispred mene sa krova zgrade, a ja…

Kurir 08.05.2024
Voditelj Darko Tanasijević porazgovarao je sa Stanislavom Krofakom o današnjoj temi, koja je: "Uspomene". Koja sećanja bi voleo da možeš da obrišeš - pitao je Darko. Kada mi je brat pao s krova, rođeni brat, pao je ispred od mene. To je bilo pre… »

Vesti dana »