Povezane vesti
Mickoski poručio da je Makedonija pobedila: Mi smo uspeli, vi ste uspeli, istorijska pobeda naroda
Telegraf 09.05.2024
Predsednik VMRO-DPMNE Hristijan Mickoski ocenio je istorijskom njihovu ubedljivu pobedu na parlamentarnim izborima i ubedljivu pobedu njihovog predsedničkog kandidata Gordane Siljanovske, poručivši da je, kako je rekao, ovo pobeda cele nacije. „Mi smo… »
"Narod je pobedio, Makedonija je uspela": Hristijan Mickoski se oglasio nakon što je njegova stranka odnela pobedu na…
Blic 08.05.2024
Predsednik VMRO-DPMNE Hristijan Mickoski ocenio je istorijskom njihovu ubedljivu pobedu na parlamentarnim izborima i ubedljivu pobedu njihovog predsedničkog kandidata Gordane Siljanovske, poručivši da je, kako je rekao, ovo pobeda cele nacije. - Mi smo… »
Vesti dana »
AFET o izveštaju o Srbiji: Svako značajno nazadovanje da se odrazi na finansijsku podršku
Radio 021 pre 1 satjoš 38 povezanih
"SNS ekipa za specijalne zadatke": Ko su putnici kojima nije dozvoljen ulazak u Crnu Goru
N1 Info pre 2 satajoš 82 povezane
VJT: Dvojica policijskih službenika uhapšena u istrazi ubistva u restoranu na Senjaku
N1 Info pre 2 satajoš 90 povezanih
BIA: Savetovali smo Vučiću da ne ide u Tivat iz zbog bezbednosnog rizika, Zvicer u Crnoj Gori
RTV pre 46 minutajoš 20 povezanih