Povezane vesti
Isabelle Huppert na čelu žirija ovogodišnje Mostre
Al Jazeera 09.05.2024
‘Uz Venecijanski filmski festival veže me duga i prekrasna historija. Čast je postati povlaštena gledateljica’, rekla je slavna glumica. Francuska glumica Isabelle Huppert predsjedat će žirijem koji će dodijeliti prestižnu nagradu Zlatni lav za najbolji… »
Izabel Iper predsedavaće žirijem Venecijanskog filmskog festivala
Telegraf 09.05.2024
"Postoji duga i lepa istorija između festivala i mene. Postati privilegovani gledalac je čast“, rekla je Iper, koja je predsedavala žirijem na Filmskom festivalu u Kanu 2009. godine. Glumica Izabel Iper predsedavaće glavnim žirijem na predstojećem 81… »
Izabel Iper na čelu žirija filmskog festivala u Veneciji
Radio 021 09.05.2024
Izabel Iper predsedavaće glavnim žirijem na predstojećem 81. Venecijanskom filmskom festivalu, saopštili su organizatori. "Postoji duga i lepa istorija između festivala i mene. Postati privilegovana gledateljka je čast", rekla je Iper, koja je… »
Vesti dana »
Da li je Gatuzo bivši? U suzama napustio ''Bilino polje'': ''Da me ubodete, ništa neće izaći, sva moja krv je nestala!''
Sportske.net pre 4 satijoš 10 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 1. april 2026: Danas oblačno sa kišom, na planinama sneg
Beta pre 4 satijoš 1 povezana
VJT: Protiv svih koji su napali policiju večeras, biće preduzete mere
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
"Amerika neće obezbeđivati Ormuski moreuz"! Tramp: SAD se ni na koji način neće mešati, odgovornost na zemljama koje zavise od njega
Kurir pre 3 satajoš 2 povezane
U Iraku oteta novinarka Amerikanka, saradnica medija na Bliskom istoku
Novi magazin pre 4 satijoš 2 povezane