Povezane vesti
Isabelle Huppert na čelu žirija ovogodišnje Mostre
Al Jazeera 09.05.2024
‘Uz Venecijanski filmski festival veže me duga i prekrasna historija. Čast je postati povlaštena gledateljica’, rekla je slavna glumica. Francuska glumica Isabelle Huppert predsjedat će žirijem koji će dodijeliti prestižnu nagradu Zlatni lav za najbolji… »
Izabel Iper predsedavaće žirijem Venecijanskog filmskog festivala
Telegraf 09.05.2024
"Postoji duga i lepa istorija između festivala i mene. Postati privilegovani gledalac je čast“, rekla je Iper, koja je predsedavala žirijem na Filmskom festivalu u Kanu 2009. godine. Glumica Izabel Iper predsedavaće glavnim žirijem na predstojećem 81… »
Izabel Iper na čelu žirija filmskog festivala u Veneciji
Radio 021 09.05.2024
Izabel Iper predsedavaće glavnim žirijem na predstojećem 81. Venecijanskom filmskom festivalu, saopštili su organizatori. "Postoji duga i lepa istorija između festivala i mene. Postati privilegovana gledateljka je čast", rekla je Iper, koja je… »
Vesti dana »
Danas susnežica i sneg! U ovom delu Srbije će biti ledeno sa olujnim vetrom, a evo gde se očekuje kiša
Dnevnik pre 41 minutajoš 11 povezanih
Noć u Beogradu: dve osobe teško povređene u dve saobraćajne nesreće
Euronews pre 36 minutajoš 10 povezanih
Indeks percepcije korupcije za 2025: Najlošiji rezultat Srbije u poslednje dve decenije
N1 Info pre 11 minutajoš 1 povezana
Jokić obukao roze košulju, pa posle poraza ishvalio jednog čoveka: "On je jedan od najboljih ikada..."
Telegraf pre 21 minutajoš 10 povezanih
Država je uspela da prikupi veliki broj prijava za legalizaciju, ali šta će sad s njima: Ko će prvi stići do upisa u katastar
Forbes pre 51 minutajoš 5 povezanih