Povezane vesti
Milica Dabović našla svoju „zver“: Otkrila da je srećna u ljubavi
Nova 09.05.2024
Bivša košarkašica Milica Dabović govorila je o svom emotivnom statusu i otkrila da je srećna. Milica je bila odlično raspoložena na jednom događaju i usput otrika novitete iz privatnog života. „Ja sam kao mala volela ‘Lepoticu i zver’. Često ga gledam i… »
"Da nisam karakter, tri puta bih se ubila" Milica Dabović otvoreno o ljubavi i fatalnim greškama: Naivna sam...
Kurir 09.05.2024
Nekadašnja košarkašica, a današnja zvezda sajta za odrasle, Milica Dabović, progovorila je o ljubavi. - Ja sam kao mala volela "Lepoticu i zver". Često ga gledam i dan-danas, to mi ostavlja najveći utisak... Da ljubav postoji, da l' je čovek zver ili… »
Milica Dabović bez brushaltera u javnosti: Našla svoju "zver": "Srećna sam u ljubavi", otkrila šta konstantno greši u vezama…
Blic 09.05.2024
Nekadašnja košarkašica, a današnja zvezda sajta za odrasle, Milica Dabović, pojavila se u javnosti u slobodnom izdanju. Ona na jednoj proslavi nije nosila brushalter, pa su se obline i te kako ocrtavale. Bila je odlično raspoložena, a pred našim kamerama… »
Vesti dana »

Poslanici EP zahtevaju pravo građana na mirne proteste, slobodne izbore i otvorenu istragu tragedije u Novom Sadu
Biznis.rs pre 2 satajoš 30 povezanih

Nervirao me je Ćacilend, hteo sam da ga zapalim: Tokom obraćanja Vučića prikazan video snimak napadača iz Pionirskog parka (VIDEO)
RINA pre 22 minutajoš 29 povezanih

Studenti nastavili put ka Požegi, pre toga posetili Spomenik četiri vere
Ozon press pre 4 satijoš 31 povezana