Povezane vesti

Milica Dabović našla svoju „zver“: Otkrila da je srećna u ljubavi

Milica Dabović našla svoju „zver“: Otkrila da je srećna u ljubavi

Nova 09.05.2024
Bivša košarkašica Milica Dabović govorila je o svom emotivnom statusu i otkrila da je srećna. Milica je bila odlično raspoložena na jednom događaju i usput otrika novitete iz privatnog života. „Ja sam kao mala volela ‘Lepoticu i zver’… »
"Da nisam karakter, tri puta bih se ubila" Milica Dabović otvoreno o ljubavi i fatalnim greškama: Naivna sam...

"Da nisam karakter, tri puta bih se ubila" Milica Dabović otvoreno o ljubavi i fatalnim greškama: Naivna sam...

Kurir 09.05.2024
Nekadašnja košarkašica, a današnja zvezda sajta za odrasle, Milica Dabović, progovorila je o ljubavi. - Ja sam kao mala volela "Lepoticu i zver". Često ga gledam i dan-danas, to mi ostavlja najveći utisak... Da ljubav postoji, da l' je čovek zver… »
Milica Dabović bez brushaltera u javnosti: Našla svoju "zver": "Srećna sam u ljubavi", otkrila šta konstantno greši u…

Milica Dabović bez brushaltera u javnosti: Našla svoju "zver": "Srećna sam u ljubavi", otkrila šta konstantno greši u…

Blic 09.05.2024
Nekadašnja košarkašica, a današnja zvezda sajta za odrasle, Milica Dabović, pojavila se u javnosti u slobodnom izdanju. Ona na jednoj proslavi nije nosila brushalter, pa su se obline i te kako ocrtavale. Bila je odlično raspoložena, a pred našim… »

Vesti dana »