Povezane vesti
Milica Dabović našla svoju „zver“: Otkrila da je srećna u ljubavi
Nova 09.05.2024
Bivša košarkašica Milica Dabović govorila je o svom emotivnom statusu i otkrila da je srećna. Milica je bila odlično raspoložena na jednom događaju i usput otrika novitete iz privatnog života. „Ja sam kao mala volela ‘Lepoticu i zver’. Često ga gledam i… »
"Da nisam karakter, tri puta bih se ubila" Milica Dabović otvoreno o ljubavi i fatalnim greškama: Naivna sam...
Kurir 09.05.2024
Nekadašnja košarkašica, a današnja zvezda sajta za odrasle, Milica Dabović, progovorila je o ljubavi. - Ja sam kao mala volela "Lepoticu i zver". Često ga gledam i dan-danas, to mi ostavlja najveći utisak... Da ljubav postoji, da l' je čovek zver ili… »
Milica Dabović bez brushaltera u javnosti: Našla svoju "zver": "Srećna sam u ljubavi", otkrila šta konstantno greši u vezama…
Blic 09.05.2024
Nekadašnja košarkašica, a današnja zvezda sajta za odrasle, Milica Dabović, pojavila se u javnosti u slobodnom izdanju. Ona na jednoj proslavi nije nosila brushalter, pa su se obline i te kako ocrtavale. Bila je odlično raspoložena, a pred našim kamerama… »
Vesti dana »
Razorne poplave i klizišta u Nepalu i Kini – više od 100 poginulih, traga se za stotinama nestalih
RTS pre 16 minutajoš 43 povezane
Skupština završena za danas, poslanici vlasti se tri sata jedini javljali za reč po amandmanima
Beta pre 46 minutajoš 48 povezanih
Kartice sve više zamenjuju gotovinu: U Srbiji za pet godina dvostruko više kupovina
Dnevnik pre 3 satajoš 42 povezane
Aktuelni požari širom Srbije: Najteže u Deliblatskoj peščari i na Goču
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 53 povezane