Povezane vesti
Nikola Rokvić peške stigao do Grčke: Evo šta je sve jeo kako bi imao snage
B92 09.05.2024
Nikola Rokvić je na svom Instagram profilu podelio šta je konzumirao tokom hodočašća do Egine. "Za doručak imam 2 proverene varijante: Obično doručkujem oko 05:30. Opcija 1: 4 parčeta hleba ili tortilja sa puterom ( može i kikiriki puter ) i puno meda… »
Ovako se hrani Nikola Rokvić na hodočašću! Za doručak mu 2 proverene varijante daju energiju, a posle trčanja pije ovo
Kurir 09.05.2024
Pevač Nikola Rokvić pre 18 dana krenuo je na hodočašće do manastira Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj. Rokvić je krenuo put Egine kako bi prikupio sredstava za svoju fondaciju "Porodica", koja će ovog puta novac dati dečijoj onkologiji. On se redovno sa… »
Nikola stigao u Grčku: Dragi ljudi, da ste mi živi i zdravi, stigli smo do 19 miliona! Bog vas blagoslovio (video)
Dnevnik 09.05.2024
Nikola je danas stigao u Grčku odakle se oglasio i otkrio koliko je novca dosad prikupio. Dragi ljudi, evo ušao sam u Grčku preko prelaza Dorjan, pred jezera i sada prelazim predivne proplanke ove u Grčkoj. Prelepa priroda. Da ste mi živi i zdravi i… »
(Video) "Fino je upeklo": Nikola Rokvić se oglasio iz Grčke, otkrio koliko je kilometara prešao: "Lepo je, živeli"
Blic 09.05.2024
Pevač Nikola Rokvić pre 18 dana krenuo je na hodočašće do manastira Svetog Nektarija Eginskog, a danas se oglasio i otkrio da je ušao u Grčku. Rokvić je krenuo put Egine kako bi prikupio sredstava za svoju fondaciju "Porodica", koja će ovog puta novac… »
Nikola Rokvić stigao do Grčke: Objavio neverovatne vesti (VIDEO)
Svet plus 09.05.2024
Nikola Rokvić, započeo je svoju humanitarnu misiju za decu. Popularni pevač sve bliže je ostvarivanju cilja, a ovoga jutra obavestio je sve svoje pratioce da je ušao u Grčku. Popularni pevač je odlučio da pešači do Grčke, kako bi prikupio novac za… »
Nikola Rokvić prešao grčku granicu: Pevač presrećan, otkrio i koliko novca je sakupljeno
Nova 09.05.2024
Nikola Rokvić 22. aprila krenuo je pešaka na put dug 1.060 kilometara, iz Beograda do Egine, a na ovom putovanju sakuplja novac za dečiju onkoligiju. Pevač je prepešačio Srbiju, Makedoniju, a danas je ušao u Grčku kada se oglasio i otkrio koliko je novca… »
Nikola Rokvić ušao u Grčku posle 18 dana hodočašća: Otkrio koliko novca je sakupljeno do sada: "Bog vas blagoslovio, ovde je…
Blic 09.05.2024
Pevač Nikola Rokvić pre 18 dana krenuo je na hodočašće do manastira Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj. Rokvić je krenuo put Egine kako bi prikupio sredstava za svoju fondaciju "Porodica", koja će ovog puta novac dati dečijoj onkologiji. On se redovno sa… »
Evo gde se nalazi Nikola Rokvić 18. Dana hodočašća! Netaknuta priroda, polje cveća, a na kraju puta sveto mesto
Kurir 09.05.2024
Nikola Rokvić već trinaest dana putuje do Grčke, a sve to bez ikakvog prevoznog sredstva. Krajnji cilj je manastir Sv. Nektarija Eginskog gde će se pevač pokloniti i završiti svoje hodočašće. View this post on Instagram A post shared by Фондација… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za sredu, 20. avgust: Sunčano, temperatura do 33 stepena
Beta pre 6 satijoš 9 povezanih

Počela blokada suda u Novom Sadu: Studenti i građani traže oslobađanje uhapšenih
Nova pre 11 minutajoš 2 povezane

Na današnji dan: Otkrivena Aljaska, rođen Skerlić, kraj Praškog proleća, umro Džeri Luis
Radio 021 pre 21 minutajoš 3 povezane

Vladan Milojević: Pafos me nije iznenadio, ali neke naše greške su i za mene neverovatne
Kurir pre 6 satijoš 10 povezanih