Повезане вести

Ана Бекута ударила на Цецу па зажалила: Ражнатовићкин оштар одговор ће дуго памтити

Ана Бекута ударила на Цецу па зажалила: Ражнатовићкин оштар одговор ће дуго памтити

Свет & Скандал 09.05.2024
Сукоб у Звездама Гранда десио се између Цеце, Ане и Босанца Сукоб у Звездама Гранда нешто је на шта смо навикли, јер из емисије у емисију дође до чарки између жирија који су не слаже баш увек у свему. Међутим, како кажу, међу… »
"Извини павароти, нисам те препознала" Цеца и Босанац у жестоком обрачуну, цео студио на ногама: А ко тебе слуша?!

"Извини павароти, нисам те препознала" Цеца и Босанац у жестоком обрачуну, цео студио на ногама: А ко тебе слуша?!

Курир 09.05.2024
Како се сезони ближи крај, атмосфера у "Звездама Гранда" је све напетија. Нова ситуација и сукоб Светлане Цеце Ражнатовић и Драгана Стојковића Босанца је све подигла на ноге. Због несугласица у коментарима такмичара, дошли су у… »
"Млађа си од мене, не знам ко те: Слуша?" Жестока свађа Цеце и Босанца у емисији, све се орило: "Ти си корумпиран?"

"Млађа си од мене, не знам ко те: Слуша?" Жестока свађа Цеце и Босанца у емисији, све се орило: "Ти си корумпиран?"

Блиц 09.05.2024
У новој епизоди музичког такмичења "Звезде Гранда" дошло је до жестоког сукоба између Цеце Ражнатовић и Драгана Стојковића Босанца. Наиме, све је кренуло због начина на који чланови жирија гласају и коментаришу кандидате. -… »

Вести дана »