Povezane vesti
Medvedev zagrmeo: Ovo je njihov cilj
B92 09.05.2024
Okončanje Specijalne vojne operacije i denacifikacija Ukrajine samo je prvi korak na putu ka novoj arhitekturi međunarodnih odnosa, izjavio je zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev. Prema njegovim rečima, Rusija je sada… »
Medvedev: Misija Rusije – uništenje fašizma
Politika 09.05.2024
Okončanje Specijalne vojne operacije i denacifikacija Ukrajine samo je prvi korak na putu ka novoj arhitekturi međunarodnih odnosa, izjavio je zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev. Prema njegovim rečima, Rusija je sada… »
Medvedev: Misija Rusije – uništenje fašizma
Vesti online 09.05.2024
Medvedev čestitao dan pobede: Iskorenjivanje nacizma – istorijska misija Rusije
Kurir 09.05.2024
Nacizam neće nestati sam od sebe, njegovo konačno iskorenjivanje je istorijska misija Rusije, a u tome je podržava većina svetske populacije koja ne želi da živi po naredbama samozvane "zlatne milijarde", istakao je zamenik predsednika Saveta… »
Medvedev u svom stilu: Nacizam neće nestati sam od sebe - to je istorijska misija Rusije
Pravda 09.05.2024
Nacizam neće nestati sam od sebe, njegovo konačno iskorenjivanje je istorijska misija Rusije, a u tome je podržava većina svetske populacije koja ne želi da živi po naredbama samozvane "zlatne milijarde", istakao je zamenik predsednika Saveta… »
Vesti dana »
Skupština Advokatske komore Srbije izglasala 30-dnevnu obustavu rada
Serbian News Media pre 44 minutajoš 22 povezane
Tramp uveo carine Kanadi, Meksiku i Kanadi, najavljene kontramere
BBC News pre 5 satijoš 17 povezanih