Povezane vesti
"Ojačala sam posle svega, danas sam srećna": Ivana Aleksić iskreno o razvodu od Nenada Aleksića Ša - Otkrila da li je…
Blic 09.05.2024
Ivana kaže da je tri godine razvedena od repera, mada vesti o tome šta radi u rijalitiju i dalje stižu do nje. Bivša supruga repera Nenada Aleksića Ša, Ivana, koju je prevario sa Tarom Simov u rijalitiju kaže da je ljudi i dalje vezuju za bivšeg… »
"Ojačala sam posle svega" Bivša žena repera progovorila o razvodu i priznala da li je zaljubljena: Prošle su tri godine...
Kurir 09.05.2024
Bivša supruga repera Nenada Aleksića Ša, Ivana, koju je prevario sa Tarom Simov u rijalitiju kaže da je ljudi i dalje vezuju za bivšeg muža, iako je on u međuvremenu imao još nekoliko veza. - Prošle su tri godine od kako sam razvedena od njega… »
Vesti dana »

Potop favorita i otvoren put za Đokovića: Četvrtfinala Majamija koje je malo ko mogao da predvidi
Nova pre 28 minutajoš 39 povezanih

Vulin: Stručnjaci ruske Federalne službe bezbednosti utvrdiće istinu o upotrebi soničnog oružja; Đurić: Dolaze FBI i FSB
RTV pre 45 minutajoš 29 povezanih

Studenti za danas najavili tročasovnu blokadu Brankovog mosta u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 14 povezanih

BLOG UŽIVO Studenti objavili tačke okupljanja sa kojih kreću na tročasovnu blokadu Brankovog mosta: Sve počinje već u 13 sati
Nova pre 28 minutajoš 15 povezanih

Danas u Srbiji oblačno i hladnije sa kišom i lokalnim pljuskovima
Novi magazin pre 3 satajoš 16 povezanih