Povezane vesti
Kris Džener ima tumor! Majka Kardašijan - Džener klana otkrila jezivu dijagnozu
Mondo 09.05.2024
U najnovijoj sezoni rijalitija o porodici Kardašijan, Kris Džener je uplakana podelila dijagnozu sa ćerkama. U najnovijoj sezoni rijalitija o porodici Kardašijan, Kris Džener je uplakana podelila dijagnozu sa ćerkama. Peta sezona " Kardašijanovih"… »
Kris Džener otkrila da boluje od raka (VIDEO)
Vesti online 09.05.2024
Kris Džener je u novom trejleru za petu sezonu Kardašijanovih otkrila da je bolesna. Naime, ona je saopštila porodici ali i širokoj javnosti da ima rak… – Išla sam na skener. Našli su mi cistu i mali tumor – rekla je. Kamera je zatim prešla na Kloi… »
Kris Džener otkrila da ima tumor
Nova 09.05.2024
Kris Džener, majka i menadžerka sestara Kardašijan, saopštila je da boluje od tumora. U novoj sezoni porodičnog rijalitija, Kris je otvorila dušu, nakon čega je usledio plač njene ćerke Kajli. „Pronašli su mi cistu i mali tumor“, izjavila je Dženerova… »
Kris Džener šokirala javnost: Imam tumor! (VIDEO)
Svet plus 09.05.2024
Kris Džener, majka poznatih sestara Kardašija, ali i Kendal i Kajli Džener, šokirala je sve kada je otkrila da ima tumor. U novoj 5. sezoni serijala "Keeping Up with the Kardashians", Kris Džener je podelila sa svojom porodicom rezultate nedavne posete… »
Kris Džener otkrila da boluje od raka VIDEO
B92 09.05.2024
Kris Džener je u novom trejleru za petu sezonu Kardašijanovih otkrila da je bolesna. Naime, ona je saopštila porodici ali i širokoj javnosti da ima rak... "Išao sam na skener. Našli su mi cistu i mali tumor", rekla je. Kamera je zatim prešla na Kloi… »
Vesti dana »

Šta bi bilo da smo pojeli piletinu zaraženu salmonelom? Posle 8 sati neizbežni su mučni simptomi trovanja
Mondo pre 35 minutajoš 19 povezanih

Rhmz iznenadio sve: Nismo završili sa pljuskovima! Izdvojili ovaj dan, od njega kreće veliki preokret
Telegraf pre 40 minutajoš 16 povezanih

CIK BiH oduzeo mandat Miloradu Dodiku, ta odluka će biti pravosnažna nakon isticanja žalbe
N1 Info pre 5 minutajoš 44 povezane

Hirošima danas obeležava 80 godina od američkog atomskog napada
Novi magazin pre 1 satjoš 13 povezanih