Povezane vesti
Vlada Crne Gore će glasati za rezoluciju o Srebrenici u UN-u
Slobodna Evropa 09.05.2024
Crna Gora će glasati u Generalnoj Skupštini Ujedinjenih nacija (UN) za rezoluciju o Srebrenici, rekao je premijer Milojko Spajić 9. maja, tokom parlamentarne rasprave. "Mi ćemo glasati za tu ali i sve rezolucije koje osuđuju genocid. Mi smo sto posto… »
Spajić: Crna Gora će glasati za Rezoluciju o Srebrenici
NIN 09.05.2024
Crnogorski premijer Milojko Spajić najavio je danas da će Crna Gora glasati u Generalnoj Skupštini Ujedinjenih nacija (UN) za Rezoluciju o Srebrenici, a nema ništa ni protiv podrške eventualnoj rezoluciji o Jasenovcu. "Mi ćemo glasati za tu, ali i sve… »
Spajić potvrdio crnogorski glas za rezoluciju UN-a o Srebrenici
Al Jazeera 09.05.2024
Crnogorski premijer Milojko Spajić izjavio je da će Crna Gora glasati za Rezoluciju UN-a o genocidu u Srebrenici jer je to dio usklađenosti s evropskom vanjskom politikom. Spajić je to izjavio u Skupštini Crne Gore u okviru Premijerskog sata. Nije… »
"Ne želimo da se fajtamo": Spajić: Crna Gora će glasati za Rezoluciju o Srebrenici
Blic 09.05.2024
Crna Gora će u Generalnoj skupštini UN glasati za rezoluciju o Srebrenici, potvrdio je danas premijer Milojko Spajić u Skupštini. Spajić je to rekao u okviru "premijerskog sata" u odgovoru na pitanje lidera opozicione Bošnjačke stranke Ervina… »
Spajić: Crna Gora će glasati za Rezoluciju o Srebrenici u GS UN
Insajder 09.05.2024
Crna Gora će u Generalnoj skupštini UN glasati za rezoluciju o Srebrenici, potvrdio je 9. maja premijer Milojko Spajić u Skupštini. Spajić je to rekao u okviru 'premijerskog sata' u odgovoru na pitanje lidera opozicione Bošnjačke stranke Ervina… »
SAD i Nemačka ne posreduju oko srebrenice: Vlada CG se o rezoluciji nije izjasnila, a ogroman je pritisak da glasa za taj…
Večernje novosti 09.05.2024
AMBASADA SAD u Podgorici saopštila je da Stejt department ne posreduje u predaji amandmana Crne Gore na Rezoluciju o Srebrenici, iako se, doduše nezvanično, naveliko priča u Podgorici da Vlada planira da preda dva amandmana na taj dokument, radi… »
Vesti dana »
Rusija gađala Kijev raketama i dronovima, poginulo najmanje devet osoba
Beta pre 1 satjoš 24 povezane
RHMZ upozorio na dugotrajan toplotni talas na teritoriji Srbije
Moj Novi Sad pre 34 minutajoš 12 povezanih
FIFA odustaje od kontroverznog investicionog plana za Svetsko prvenstvo
BBC News pre 1 satjoš 21 povezana
Evo gde možete gledati UFC uživo: Registrujte se i potpuno besplatno gledajte svaki meč!
Blic pre 1 satjoš 14 povezanih
Veliki požar u Kraljevu, gori reciklažni centar: Dim se vidi kilometrima daleko (VIDEO)
Nova pre 10 minutajoš 10 povezanih