Повезане вести

Баби Ласагна: Сви ме питају шта бих поручио жирију ХРТ-а, очекују да их нападнем

Баби Ласагна: Сви ме питају шта бих поручио жирију ХРТ-а, очекују да их нападнем

Н1 Инфо 09.05.2024
Друго полуфинално вече Песме за Евровизију одржава се вечерас, а фаворит овогодишњег Еуросонга је хрватски представник Баби Ласагна са песмом Рим тим таги дим, који је наступао у првој полуфиналној вечери. „Бити фаворит је… »
Друго полуфинално вече Евровизије 2024: Ево када се емитује, ко учествује и под којим редним бројем наступа фаворит

Друго полуфинално вече Евровизије 2024: Ево када се емитује, ко учествује и под којим редним бројем наступа фаворит

Мондо 09.05.2024
Највеће музичко такмичење 68. "Евровизија" одржава се ове године у Малмеу, а Србију представља Теиа Дора са песмом "Рамонда". Највеће музичко такмичење 68. "Евровизија" одржава се ове године у Малмеу, а Србију представља Теиа… »
"Имам цео тим обезбеђења": Представница Израела Еден Голен о Теиа Дори и безбедности на Евровизији 2024: Запевала песму…

"Имам цео тим обезбеђења": Представница Израела Еден Голен о Теиа Дори и безбедности на Евровизији 2024: Запевала песму…

Блиц 09.05.2024
Вечерас се одржава друго полуфинално вече највећег музичког такмичења "Евровизија 2024", а наступиће 16 земаља од којих ће само 10 проћи даље. Представница Израела, Еден Голан, наступиће вечерас под редним бројем 14., која је… »
Ево ко све учествује: Вечерас је друго полуфинале Евровизије

Ево ко све учествује: Вечерас је друго полуфинале Евровизије

Вечерње новости 09.05.2024
ДРУГО полуфинале „Песме Евровизије“ се одржава вечерас у Малмеу, представиће се 16 композиција, а финале ће се одржати у суботу, 11. маја. Фото: Профимедиа 10 композиција ће проћи у финале „Евровизије 2024“, а ово је редослед… »
Теиа Дора открила фаворите 48 сати уочи финала Евровизије, али и шта обавезно мора да уради пред сам наступ

Теиа Дора открила фаворите 48 сати уочи финала Евровизије, али и шта обавезно мора да уради пред сам наступ

Телеграф 09.05.2024
Наша представница открила ко су њени фаворити. Српска представница Теиа Дора са нумером "Рамонда" се пласирала у финале, 11. маја, Евровизије које се ове године одржава у Малмеу. Након прве полуфиналне вечери, она је изнела… »
Реакција Бејби лазање открива шта стварно мисли о Теиа дори: Ово је представник Хрватске урадио кад смо први прошли у финале

Реакција Бејби лазање открива шта стварно мисли о Теиа дори: Ово је представник Хрватске урадио кад смо први прошли у финале

Курир 09.05.2024
Вечерас се одржава друго полуфинално вече Евровизије у Малмеу, а страсти после прве полуфиналне вечери се још увек нису стишале. Друштвене мреже усијале су се због коментара након прве вечери, а велику пажњу привукли су… »
Баби Ласагна важи за фаворита, а овај такмичар му је највећа конкуренција: Наступа вечерас, о његовој проби сви већ причају…

Баби Ласагна важи за фаворита, а овај такмичар му је највећа конкуренција: Наступа вечерас, о његовој проби сви већ причају…

Блиц 09.05.2024
Представник Хрватске на овогодишњој "Евровизији" Баби Ласагна, који се представио песмом "Рим Тим Таги Дим" након свог наступа важи за фаворита за победу на престижном такмичењу. Међутим, како се вечерас одржава друго… »
Теиа Дора прва у трендингу у Србији, али овај детаљ открива како стварно стоје ствари: Ево ко је иза ње

Теиа Дора прва у трендингу у Србији, али овај детаљ открива како стварно стоје ствари: Ево ко је иза ње

Телеграф 09.05.2024
Представница Србије "закуцала" трендинг. Српска представница, Теиа Дора, са нумером "Рамонда" пласирала се 7. маја, у финале највећег музичког такмичења - Евровизије. И након што су се страсти стишале, мерило успеха постале су… »

Вести дана »