Povezane vesti
(Video): "Idem na terapije, nakon raskida sa Filipom nisam mogla da se sastavim": Paula Hublin nikad iskrenije o krahu veze sa…
Blic 09.05.2024
Bivša učesnica rijaliti programa Paula Hublin nedavno je raskinula svoju vezu sa Filipom Đukićem i od tada je odlučila da bude posvećena sebi, a ne muškarcima. - Puno sam radila na sebi, išla na terapije i čitala. Kada sam izašla iz veze nisam… »
"Idem na terapije!" Paula Hublin nikad iskrenije o krahu veze sa Đukićem: Nakon raskida nisam mogla da se sastavim!
Kurir 09.05.2024
Bivša učesnica rijaliti programa Paula Hublin nedavno je raskinula svoju vezu sa Filipom Đukićem i od tada je odlučila da bude posvećena sebi, a ne muškarcima. - Puno sam radila na sebi, išla na terapije i čitala. Kada sam izašla iz veze nisam… »
Vesti dana »

Raspisan novi konkurs za izbor članova Saveta REM-a na Odboru za kulturu i informisanje
RTS pre 1 minutjoš 59 povezanih

Opozicija osuđuje napad na studente DIF-a u Novom Sadu, Dačić najavljuje prekršajne prijave
Vreme pre 1 satjoš 10 povezanih

Završena blokada RTS-a: Studenti saopštili da je kraj protesta ispred Javnog servisa
Mondo pre 2 satajoš 8 povezanih

FOTO, VIDEO Protest "Pamtimo sve" zbog prebijanja ispred DIF-a: Građani čuvaju studente
Radio 021 pre 1 satjoš 85 povezanih