Повезане вести
Малме: протести против учешћа израелске представнице на „Евровизији”
Политика 09.05.2024
У шведском граду Малме, где се одржава овогодишња „Песма Евровизије”, организован је протест против учешћа израелске представнице Еден Голан, а полиција процењује да се окупило између 6.000 и 8.000 људи. Окупљени узвикују… »
У Малмеу протести против учешц́а Израела на Евровизији
Инсајдер 09.05.2024
Неколико хиљада људи мирно је данас прошетало улицама Малмеа, у знак протеста због учешц́а Израела на музичком такмичењу Песма Евровизије, пренела је агенција Франс прес са лица места. 'Ја сам обожаватељ Евровизије и слама ми… »
У шведском Малмеу протест због учешћа израелске представнице на Евровизији, међу окупљенима и Грета Тунберг
Еуроневс 09.05.2024
У шведском граду Малме, где се одржава овогодишња Песма Евровизије, организован је протест против учешћа израелске представнице Еден Голан, а полиција процењује да се окупило између 6.000 и 8.000 људи. Окупљени узвикују… »
Протести у Малмеу због учешћа Израела на Еуросонгу
Ал Јазеера 09.05.2024
Шведска полиција процјењује да ће у наредна два дана 100.000 демонстраната доћи у град, преноси национална телевизија СВТ Нихетер. Хиљаде пропалестинских демонстраната у четвртак је изашло на улице шведског града Малмеа… »
(ФОТО) У Малмеу протести због учешц́а Израела на Евровизији
Н1 Инфо 09.05.2024
Неколико хиљада људи је данас прошетало улицама Малмеа, у знак протеста због учешц́а Израела на музичком такмичењу Песма Евровизије, пренела је агенција Франс прес са лица места. „Ја сам обожаватељ Евровизије и слама ми срце… »
У Малмеу протести против учешц́а Израела на Евровизији
Нови магазин 09.05.2024
Неколико хиљада људи мирно је данас прошетало улицама Малмеа, у знак протеста због учешц́а Израела на музичком такмичењу Песма Евровизије, пренела је агенција Франс прес са лица места. "Ја сам обожаватељ Евровизије и слама ми… »
(Фото): "Срам вас било, крв је и на вашим рукама": Пропалестински протести у Малмеу, хиљаде демонстраната на улицама уочи…
Блиц 09.05.2024
Хиљаде демонстраната који су махали палестинским заставама — од којих полиција процењује да се окупило између 6.000 и 8.000 људи — преплавили су у четвртак трећи највећи град у Шведској како би позвали на прекид ватре у Гази и… »
"Ови протести би требало да буду свуда": Грета Тунберг на пропалестинским демонстрацијама у Малмеу уочи друге вечери Евровизије…
Блиц 09.05.2024
Позната активисткиња Грета Тунберг стигла је на пропалестински протест у Шведској, уочи другог полуфинала овогодишњег такмичења за Песму Евровизије које би требало да се одржи касније вечерас. Око 100.000 посетилаца окупило се… »
Вести дана »

уживо РАТ У УКРАЈИНИ Најмање петоро погинулих у руском ваздушном нападу на Доњецк
Еуроневс пре 53 минутајош 8 повезаних

Трамп: Можда треба одузети лиценце телевизијама које ме критикују
Јужне вести пре 58 минутајош 7 повезаних