Повезане вести

Стефановић: Не позивамо грађане на бојкот београдски избора већ да размисле

Стефановић: Не позивамо грађане на бојкот београдски избора већ да размисле

НИН 09.05.2024
Заменик председника Странке слободе и правде (ССП) Боркп Стефановић је казао да та странка не позива грађане на бојкот предстојећих београдских избора већ им говори да размисле "да ли су то стварно избори". “Ми не позивамо људе… »
Борко Стефановић: Боримо се за исту ствар и не позивамо на бојкот

Борко Стефановић: Боримо се за исту ствар и не позивамо на бојкот

Време 09.05.2024
ССП не позива људе у бојкот, али оно што грађанима говори је да размисле да ли су ово стварно избори, каже Борко Стефановић и сматра да би за неколико месеци успели да провере и очисте бирачки списак од 2018. године, те да… »
Стефановић: Не позивамо грађане на бојкот београдских избора већ да размисле

Стефановић: Не позивамо грађане на бојкот београдских избора већ да размисле

Нови магазин 09.05.2024
Заменик председника Странке слободе и правде (ССП) Борко Стефановић је казао да та странка не позива грађане на бојкот предстојећих београдских избора већ им говори да размисле "да ли су то стварно избори". “Ми не позивамо људе… »
Стефановић (ССП): Не позивамо грађане на бојкот београдских избора већ да размисле

Стефановић (ССП): Не позивамо грађане на бојкот београдских избора већ да размисле

Радио сто плус 09.05.2024
“Ми не позивамо људе у бојкот, немогуће је и ненормално у овој ситуацији, али оно што грађанима говоримо је: Само размислите да ли су ово стварно избори? Нису”, казао је он за телевизију Нова С. Према његовим речима, власт није… »
Стефановић: Ништа није испуњено од препорука и захтева опозиције, не позивамо људе у бојкот, већ да размисле да ли су ово…

Стефановић: Ништа није испуњено од препорука и захтева опозиције, не позивамо људе у бојкот, већ да размисле да ли су ово…

Нова 09.05.2024
"Ми не позивамо људе у бојкот, немогуће је и ненормално у овој ситуацији, али оно што грађанима говоримо је: Само размислите да ли су ово стварно избори? Нису. Да ли је испуњено било шта од препорука и захтева опозиције? Нула… »

Вести дана »