Povezane vesti
Netanijahu: Ako bude neophodno, Izrael će se sam boriti protiv neprijatelja
Politika 09.05.2024
Izraelski premijer Benjamin Netanijahu poručio je danas da će ova zemlja ''ukoliko mora, stajati sama'', nakon što je administracija u Vašingtonu odložila nekoliko pošiljki oružja u Tel Aviv usled neslaganja o izraelskoj ofanzivi na Rafu. ''Ako… »
Netanijahu: Ako bude neophodno, Izrael će se sam boriti protiv neprijatelja
Insajder 09.05.2024
Izraelski premijer Benjamin Netanijahu poručio je da će ova zemlja ''ukoliko mora, stajati sama'', nakon što je administracija u Vašingtonu odložila nekoliko pošiljki oružja u Tel Aviv usled neslaganja o izraelskoj ofanzivi na Rafu. ''Ako moramo da… »
Netanjahu besan: "Borićemo se zubima i noktima"
B92 09.05.2024
Izraelski premijer Benjamin Netanijahu poručio je danas da će ova zemlja ''ukoliko mora, stajati sama'', nakon što je administracija u Vašingtonu odložila nekoliko pošiljki oružja u Tel Aviv usled neslaganja o izraelskoj ofanzivi na Rafu. ''Ako… »
Netanjahu: Ako budemo morali da stojimo sami, stajaćemo sami, borićemo se i noktima
NIN 09.05.2024
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu ponovio je danas, dan posle američkih pretnji obustavom isporuke oružja svom istorijskom savezniku, da će se Izrael "ako treba i boriti sam", saopštila je pres služba premijera. "Ako budemo morali da stojimo… »
Netanjahu: Ako bude neophodno, Izrael će se sam boriti protiv neprijatelja
N1 Info 09.05.2024
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu poručio je danas da će ova zemlja ''ukoliko mora, stajati sama'', nakon što je administracija u Vašingtonu odložila nekoliko pošiljki oružja u Tel Aviv usled neslaganja o izraelskoj ofanzivi na Rafu. “Ako… »
Vesti dana »
Vesića bez lisica doveli na saslušanje, grli ga policajac: Na mrežama se pojavio snimak njegovog dovođenja u tužilaštvo VIDEO
Nova pre 1 satjoš 139 povezanih
Goran Ješić za Insajder: Vraćam se u politiku zbog poteza vlasti prethodnih nedelja
Insajder pre 3 satajoš 27 povezanih
Preminuo Dragan Marković Palma, poslanik u Skupštini Srbije
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 102 povezane
Zapisničari greškom sprečili bruku Španije u Slovačkoj (VIDEO)
Sport klub pre 24 satajoš 43 povezane