Povezane vesti
Predosećala sam zlo u ribnikaru! Bivša radnica u školi poznavala čuvara: Molila sam ga da se skloni sa vrata
Mondo 09.05.2024
Prijateljica ubijenog čuvara u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" govorila je o masakru koji je potresao Srbiju pre godinu dana. Prijateljica ubijenog čuvara u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" govorila je o masakru koji je potresao Srbiju pre… »
"Molila sam ga da se skloni s tih vrata, predosećala sam neko zlo": Prijateljica čuvara Dragana ubijenog u Ribnikaru otvorila…
Kurir 09.05.2024
Gordana Gutić, žena kojoj je Dragan Vlahović, školsko obezbeđenje i prva žrtva dečaka ubice, bio najbolji prijatelj, otkrila je da ga je pre masakra ubeđivala da to više u OŠ "Vladislav Ribnikar" nije posao za njega iako su tu školu đaci… »
Vesti dana »

BLOG „Cela Srbija“ se slila u Beograd, na Slaviji u toku govori – žena probala da otme mikrofon
N1 Info pre 10 minutajoš 64 povezane

Uživo protest studenata u Beogradu Redari pustili okupljene na plato ispred Skupštine, glavni program na Slaviji: Ovde su najveće gužve (foto, video)
Blic pre 10 minutajoš 112 povezane

MUP: Određeno zadržavanje osumnjičenom da je u Žarkovu automobilom oborio tri osobe
RTV pre 3 satajoš 36 povezanih

FOTO „Širimo se“: Studenti objavili mapu blokade i pozvali građane – Dođite na Slaviju!
Nova pre 44 minutajoš 48 povezanih

Uživo ukrajinci zarobljeni U kotlu? "ostao je samo put smrti" Stižu zastrašujuće vesti sa fronta
Alo pre 1 satjoš 28 povezanih