Повезане вести
"Молила сам га да се склони с тих врата, предосећала сам неко зло": Пријатељица чувара Драгана убијеног у Рибникару отворила…
Курир 09.05.2024
Гордана Гутић, жена којој је Драган Влаховић, школско обезбеђење и прва жртва дечака убице, био најбољи пријатељ, открила је да га је пре масакра убеђивала да то више у ОШ "Владислав Рибникар" није посао за њега иако су ту… »
Предосећала сам зло у рибникару! Бивша радница у школи познавала чувара: Молила сам га да се склони са врата
Мондо 09.05.2024
Пријатељица убијеног чувара у Основној школи "Владислав Рибникар" говорила је о масакру који је потресао Србију пре годину дана. Пријатељица убијеног чувара у Основној школи "Владислав Рибникар" говорила је о масакру који је… »
Вести дана »
ЕУалајв: Хладан одговор Европе на Трампов позив у Одбор за мир, велике силе уздржане
Бета пре 1 сатјош 49 повезаних
Гренланд спреман да се брани? Премијер Гренланда: Не може се искључити могућност употребе војске
Вечерње новости пре 52 минутајош 27 повезаних
(Фото) Вучић у Давосу са европским званичницима: Посебан фокус на области које најбрже мењају привреду
Невсмакс Балканс пре 7 минутајош 26 повезаних
Зашто Србија узима 5% НИС-а? Ево зашто ће нам МОЛ препустити удео у власништву: "Блокираћемо одлуке са којима се не слажемо"
Блиц пре 6 сатијош 31 повезана
Објављена временска прогноза до краја јануара: Ево шта нас чека после ледених дана и -9
Нова пре 4 сатијош 26 повезаних