Povezane vesti
"Molila sam ga da se skloni s tih vrata, predosećala sam neko zlo": Prijateljica čuvara Dragana ubijenog u Ribnikaru otvorila…
Kurir 09.05.2024
Gordana Gutić, žena kojoj je Dragan Vlahović, školsko obezbeđenje i prva žrtva dečaka ubice, bio najbolji prijatelj, otkrila je da ga je pre masakra ubeđivala da to više u OŠ "Vladislav Ribnikar" nije posao za njega iako su tu školu đaci smatrali drugom… »
Predosećala sam zlo u ribnikaru! Bivša radnica u školi poznavala čuvara: Molila sam ga da se skloni sa vrata
Mondo 09.05.2024
Prijateljica ubijenog čuvara u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" govorila je o masakru koji je potresao Srbiju pre godinu dana. Prijateljica ubijenog čuvara u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" govorila je o masakru koji je potresao Srbiju pre godinu… »
Vesti dana »
Zvezda sprema "osvetu" i za košarkaše Srbije: Ovaj stadion kao da je bio uklet za srpski sport
Mondo pre 11 minutajoš 18 povezanih
Južnokorejski sud osudio bivšeg predsednika Juna na doživotni zatvor
Euronews pre 52 minutajoš 12 povezanih
Upisani prvi nelegalni objekti kroz akciju „Svoj na svome“, za sada bez pritužbi
Ozon pre 11 minutajoš 11 povezanih
Hitna pomoć u Kragujevcu: 49 intervencija u 24 sata, pacijente mučili visok pritisak i nesvestica
Kurir pre 47 minutajoš 8 povezanih