Povezane vesti
Beograđanku spopao manijak u prevozu: "Usred busa na Banjici prišao mi čovek, bukvalno mi je disao za vratom"
Mondo 09.05.2024
Manijaka sve više i na svakom ćošku, novi napad se dogodio u autobusu na Banjici. Manijaka sve više i na svakom ćošku, novi napad se dogodio u autobusu na Banjici. Jedna Beograđanka doživela je neprijatnost u autobusu na Banjici zbog napadnog… »
"Naslonio se na sedište okrenut ka meni, disao mi je za vratom, a onda... " Beograđanku spopadao manijak u prevozu (foto)
Kurir 09.05.2024
Jedna Beograđanka doživela je neprijatnost u autobusu na Banjici zbog napadnog čoveka. Na Instagram stranici serbialive_beograd pojavilo se njeno upozorenje u kome naglašava da je manijaka sve više i na svakom ćošku. - Dečko koji je svojevremeno… »
Vesti dana »
Poznato šta piše u krivičnoj prijavi protiv Vesića: Potvrda da nadstrešnica jeste rekonstruisana
Radio 021 pre 1 minutjoš 59 povezanih
POSKUPELI I NAFTA I ZLATO: Tržište uznemireno Trampovim najavama da će da uvede sveobuhvatne nove carine na proizvode iz Meksika, Kanade i Kine
Kurir pre 43 minutajoš 34 povezane
Žena iz okoline Ivanjice osumnjčena da je ubila bebu: Uhapšena zbog sumnje da je delom cucle ugušila dete
Euronews pre 50 minutajoš 26 povezanih
U Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici uhapšeno osam pripadnika Balkanskog kartela
IndeksOnline pre 31 minutajoš 24 povezane