Povezane vesti
Beograđanku spopao manijak u prevozu: "Usred busa na Banjici prišao mi čovek, bukvalno mi je disao za vratom"
Mondo 09.05.2024
Manijaka sve više i na svakom ćošku, novi napad se dogodio u autobusu na Banjici. Manijaka sve više i na svakom ćošku, novi napad se dogodio u autobusu na Banjici. Jedna Beograđanka doživela je neprijatnost u autobusu na Banjici zbog napadnog čoveka. Na… »
"Naslonio se na sedište okrenut ka meni, disao mi je za vratom, a onda... " Beograđanku spopadao manijak u prevozu (foto)
Kurir 09.05.2024
Jedna Beograđanka doživela je neprijatnost u autobusu na Banjici zbog napadnog čoveka. Na Instagram stranici serbialive_beograd pojavilo se njeno upozorenje u kome naglašava da je manijaka sve više i na svakom ćošku. - Dečko koji je svojevremeno pitao za… »
Vesti dana »

Danas malo svežije: Pre podne kratkotrajna kiša, uveče se očekuje nestabilnije vreme
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane

Šutanovac predao akreditive Trampu: Učinimo naše strateško partnerstvo ponovo velikim
RTV pre 2 satajoš 10 povezanih

BLISKOISTOČNI SUKOB: Najmanje 63 Palestinca poginula u izraelskim napadima na Pojas Gaze
RTV pre 41 minutajoš 7 povezanih