Повезане вести
Како је прича о српском монаху инспирисала легендарног руса: Чуо сам о томе на Хиландару, тражио сам да ми преведу на руски…
Курир 10.05.2024
Легендарни руски ММА борац, Фјодор Јемељаненко одржао је у Новом Саду предавање студентима Факултета за спорт и физичко васпитање. Јемељаненко борави у Србији већ неколико дана и остаће до краја Европског првенства у самбу… »
Српски монах инспирисао руску ММА легенду: "у Хиландару сам чуо ту причу... брат из Србије ми је помогао..."
Телеграф 10.05.2024
Једна заиста занимљива прича. Легендарни руски ММА борац Фјодор Јемељањенко одржао је предавање студентима Факултета за спорт и физичко васпитање у Новом Саду, а том приликом, говорио је о многим занимљивим темама. Самом… »
Фјодора упитали да ли сања своје противнике, а његов одговор је насмејао све: "Сањам две године војске..."
Телеграф 10.05.2024
Занимљиво је било на предавању у Новом Саду. Највећи ММА борац свих времена Фјодор Јемељањенко борави у Србији, поводом Европског првенства у самбу, које се од 9. до 12. маја одржава у Новом Саду. Тим поводом, прослављени… »
Вести дана »
"Суочиће се са: Последицама!" Трамп нагласио да Хамас мора да врати тела преминулих талаца што пре
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Трамп неће састанак са Путином док не буде сигуран о постизању договора за Украјину
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
Трамп у Катару отпочео турнеју по Азији, у четвртак састанак са Си Ђинпингом
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Троје мртвих у саобраћајки на Новом Београду: Хорор на раскрсници, тела покривена чаршавима, возила смрскана
Телеграф пре 2 сатајош 5 повезаних